Γάμος "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Η αναγγελία που μας άφησε "κάγκελο"!

Επιτέλους παντρεύονται!

Γάμος

Έσκασε μόλις τώρα γάμος "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Είδαμε την αναγγελία που μας άφησε "κάγκελο"!

Τα σκαλιά... του δημαρχείου ετοιμάζεται να ανέβει αγαπημένο ζευγάρι λίγο πριν γίνουν γονείς!

Όπως έγινε γνωστό από ρεπορτάζ του "Secret", ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου ανακοίνωσαν την ημερομηνία του γάμου τους. Το αγαπημένο ζευγάρι περιμένει μάλιστα τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, του οποίου έχουν επιλέξει να μη μάθουν το φύλο μέχρι τη γέννηση του.

Ο γνωστός ηθοποιός και η γυμνάστρια θα παντρευτούν στο δημαρχείο της Γλυφάδας αφού είναι και η περιοχή που μένουν μαζί.

γάμος showbiz

Νέος γάμος στην showbiz! Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε πως παντρεύεται!

Ένας νέος γάμος - έκπληξη στη showbiz, μας ενθουσίασε! Γνωστή και λατρεμένη Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε πως παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της!

Η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα Realnews και τον Βασίλη Μπουζιώτη μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση της!

Ελένη Φουρέιρα: Όχι μόνο δεν χωρίζει αλλά... παντρεύεται; Η αλήθεια μόνο εδώ!

Ο λόγος για την Χριστίνα Αλεξανιάν και τον Μηνά Μελισσείδη με τον οποίο είναι μαζί σχεδόν έναν χρόνο και συγκατοικούν. Πριν λίγο καιρό μάλιστα, κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες, όπου το ζευγάρι ήταν μαζί.

γαμος

Αν και η ηθοποιός προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, αυτή τη περίοδο είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ και δεν το κρύβει!

«Θέλω να είμαι συνέχεια δίπλα του. Είναι ένα λατρεμένο πλάσμα. Πώς να χωρέσω όσα νιώθω για εκείνος σε λέξεις; Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος που αγαπώ πολύ! Είναι ο σύντροφός μου και πιστεύω πολύ στη συντροφικότητα. Θα παντρευτούμε μέσα στο 2020. Δεν έχουμε κλείσει ημερομηνίες, δεν έχουμε αποφασίσει αν θα γίνει εδώ ή στο εξωτερικό. Θα ήθελα στο εξωτερικό και να είναι αντισυμβατικός ο γάμος μας, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο! Τα μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει μέσα στο 2020, μόλις βρούμε τον κατάλληλο χρόνο από τον μαραθώνιο των υποχρεώσεών μας» ανέφερε η ηθοποιός.