Έπος! Ο Κωνσταντίνος Βασάλος συνάντησε τους "Pyramidos" και τραγούδησαν του «Βρε Μελαχρινάκι»!

"Δακρύσαμε" από τα γέλια!

Έπος! Ο Κωνσταντίνος Βασάλος συνάντησε τους

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος συνάντησε τους "Pyramidos" και τραγούδησαν του «Βρε Μελαχερινάκι»! Το απόλυτο έπος!

Η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου επισκέφθηκε το δημοφιλές ιαπωνικό συγκρότημα Pyramidos και προσέφερε... πολύ γέλιο. Οι Pyramidos έγιναν γνωστοί από τις εκτελέσεις παραδοσιακών ελληνικών τραγουδιών και φυσικά viral στη χώρα μας.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου σε φωτογραφία της! Αποκάλυψε ότι είναι...

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τους επισκέφθηκε και μαζί του τραγούδησαν μία από τις επιτυχίες τους, το «Βρε Μελαχρινάκι»!

Μπορεί να βρήκαν μία μικρή δυσκολία στη συνεννόηση, αλλά το αποτέλεσμα ήταν... μαγικό!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η ανατρεπτική έκπληξη που τον έφερε σε αμηχανία! «Τι είναι αυτό;»! (Βίντεο)

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δέχτηκε μια ανατρεπτική έκπληξη, που τον έφερε σε αμηχανία και αυθόρμητα αναρωτήθηκε «τι είναι αυτό;»!

Ο παρουσιαστής και πρώην παίκτης του Survivor εχθές είχε τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε με την σύντροφό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και καλούς του φίλους.

Σήμερα στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» στο Open, οι συνεργάτες και φίλοι του, του επιφύλασσαν μια έκπληξη για τα γενέθλιά του, η οποία τον έφερε σε αμηχανία αν κρίνουμε από την αντίδραση του.

Το κουδούνι χτύπησε και μια τούρτα παραδόθηκε στα χέρια της Σίσσυς Χρηστίδου, ενώ όλοι μαζί του τραγουδούσαν τα “χρόνια πολλά”.

Η τούρτα δεν ήταν κάτι συνηθισμένο, δηλαδή με σαντιγί, σοκολάτα κλπ, αντίθετα είχε ομελέτα, κοτόπουλο και αυγά και αυτό γιατί ως γνωστόν ο Κωνσταντίνος Βασάλος προσέχει πολύ την διατροφή του.

Η αντίδραση του ήταν να ρωτήσει αυθόρμητα «Τι είναι αυτό;» με την Σίσσυ Χρηστίδου να απαντά: «Είναι όλο πρωτεΐνη, μην ανησυχείς».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κωνσταντίνος Βασάλος: Τα «έσπασε» σε νυχτερινό κέντρο! Το βίντεο κατευθείαν από το κινητό της Ευρυδικής Βαλαβάνη!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τα «έσπασε» σε νυχτερινό κέντρο! Το βίντεο έρχεται κατευθείαν από το κινητό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη!

Ο πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε μαζί με την σύντροφό του στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο τραγουδιστής, Γιώργος Τσαλίκης.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρέθηκε στην έναρξη των εμφανίσεων του Γιώργου Τσαλίκη μαζί με καλούς φίλους, με αφορμή τα γενέθλια του Κωνσταντίνου Βασάλου, αφού θέλησε να τα γιορτάσει δίπλα σε αγαπημένα του άτομα!

Εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr και τους αποθανάτισε μαζί και είδαμε για ακόμη μια φορά πως πρόκειται για ένα από τα πιο ταιριαστά και ερωτευμένα ζευγάρια.

Κωνσταντίνος Βασάλος - Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Είναι τρελά ερωτευμένοι! Η ρομαντική απόδραση τους!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Κωνσταντίνος Βασάλος Ευρυδική Βαλαβάνη νυχτερινό κέντρο χορός

Ωστόσο, η Ευρυδική Βαλαβάνη το ίδιο βράδυ δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα με ένα Instastory ένα βίντεο, όπου ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει ανέβει πάνω στην πίστα μαζί με τον Ηλία Γκότση και χορεύουν σε ξέφρενους χορούς!

Δείτε το σχετικό βίντεο: