Μέγκι Ντρίο: "Δικάζει" ξανά! «Στο GNTM μου πέταγαν το φαγητό... ρωτήστε την Αμανατίδου»!

Τα αποκάλυψε όλα!

Μέγκι Ντρίο:

Η Μέγκι Ντρίο δε διστάζει λεπτό και "δικάζει" ξανά τη νέμεση της από το GNTM! «Στο σπίτι μου πέταγαν το φαγητό... ρωτήστε την Αμανατίδου»!

Το γνωστό μοντέλο σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», αναφέρθηκε στη δήλωση της Μαρτίνας σχετικά με το φαγητό στο σπίτι του GNTM και πέταξε ένα "καρφί" για την Άννα Αμανατίδου.

Συγκεκριμένα, η Μέγκι άφησε να εννοηθεί ότι Άννα Αμανατίδου ήταν αυτή που της πέταγε το φαγητό όσο βρίσκονταν και οι δύο μέσα στο σπίτι.

«Δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα μετά την τελευταία μου συνέντευξη στον Αρναούτογλου, όπου πολύς κόσμος ταυτίζεται μαζί μου και με την αλήθεια μου. Έχω αποφασίσει να μην απαντάω πια στη Ναταλία Γερμανού γιατί νομίζω αυτό το παιχνίδι έχει γίνει… λέω κάτι εγώ, λέει κάτι αυτή. Είμαι σε ένα πάνελ και είμαι εκεί για να πω τη γνώμη μου. Επειδή το “Ευτυχείτε” πάει καλά προσπαθούν όλοι να πιαστούν από κάπου και για μένα λένε πάντα αρνητικά σχόλια και ούτε ένα θετικό. Δεν πειράζει, τα καταφέρνω και μόνη μου, ευχαριστώ. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, είμαι ένας άνθρωπος που έχει συναισθήματα.

Έλεος, μια τέτοια παραγωγή του GNTM, δεν θα βγούμε να πούμε ότι δεν έχουν λεφτά και δεν ταϊζουν τα κορίτσια. Μάλλον η Μαρτίνα ασχολιόταν με τα… ουράνια και τα τόξα και όχι με το φαγητό. Μπορεί να είχαν θέμα μεταξύ τους, να έκλεβε η μία το φαγητό της άλλης. Εμένα πολλές φορές μου πέταγαν το φαγητό. Σε δοκιμασίες είχα μείνει χωρίς φαγητό πολλές φορές. Γι’ αυτό ρωτήστε την Άννα Αμανατίδου», είπε η Μέγκι Ντρίο.

Μέγκι Ντρίο για Άννα Αμανατίδου: «Είναι διπρόσωπη» (Βίντεο)

Η Μέγκι Ντρίο χαρακτήρισε διπρόσωπη την Άννα Αμανατίδου, με την κόντρα τους να συνεχίζεται και μετά το GNTM!

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της Αμανατίδου, οι οποίες "έπαιξαν" στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του OPEN TV.

«Όταν το προσπαθείς, σίγουρα έρχονται πράγματα, είναι καλό να κοιτάμε θετικά για να ευελπιστούμε στο κάτι καλύτερο και να βάζουμε στόχους και όνειρα. Με την μόνη που έλυσα τις διαφορές μου και της είπα ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα είναι η Μικαέλα. Ακόμη και τώρα μιλάμε. Θεωρώ ότι με έκριναν άνευ λόγου. Με καμία κοπέλα δεν έκανα ποτέ παρέα τόσο κοντά για να με κρίνουν και να κρίνουν την προσωπικότητά μου.

Νερό κι αλάτι για μένα, δεν θέλω να κρατήσω κακίες. Καλή επιτυχία στη Μέγκι στο νέο της ξεκίνημα… Ακούω ότι λέει πράγματα για μένα, δεν θέλω να το συνεχίσω. Όσο απαντάς τόσο δίνεις αξία σε κάποια πράγματα. Είμαι εδώ για να λύσω πράγματα, αλλά όχι για να απαντήσω στην αρνητική κριτική», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Αμανατίδου.

H Μέγκι Ντρίο τότε ξέσπασε λέγοντας: «Αν δεν αναφερθεί, που θα αναφερθεί; Εγώ δεν την πάω προσωπικά. Πάντα πέταγε καρφιά για μένα κι έτσι έφτασε τέταρτη στο παιχνίδι. Τώρα έχει ένα κανάλι στο youtube και συνέχεια ανεβάζει παλιά βίντεο μας μέσα από το σπίτι και με σχολιάζει ακόμα. Ήταν επιθετική πίσω από τις κάμερες, μπροστά είναι νεράιδα. Αυτό γίνεται μονίμως. Για μένα είναι διπρόσωπη.

Άννα Αμανατίδου: Μοίρασε "εγκεφαλικά" με το μαγιό της!

Με έχει μπλοκάρει από παντού. Την είχα πάρει τηλέφωνο μια φορά για μια δουλειά και ήταν παρούσα και η Μικαέλα κι έλεγε μετά ότι την παίρνω τηλέφωνο και την παρακαλάω. Αυτό για τη Μικαέλα που λέει είναι ψέμα, αφού την έβριζε στο σπίτι. Καλύτερα να μη με πάρει τηλέφωνο για καφέ»,

Από την πλευρά της η Μικαέλα Φωτιάδη είπε: «Μετά το παιχνίδι μιλήσαμε, της είχα ζητήσει συγγνώμη για κάποια πράγματα, γιατί εντάξει η κατάσταση είχε ξεφύγει. Την κοπέλα δεν την ήξερα, τη γνώρισα στο σπίτι, απλά ήξερα ότι είχε προηγούμενα με τη Μέγκι και την Εύη. Δεν σημαίνει ότι είμαστε και φίλες».