Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πάολα: Τα «ξαδέρφια» της ήταν τσιγγάνοι! Τι έχει γίνει με την καταγωγή της;

Η μητέρα της τα είπε όλα!

Πάολα: Τα «ξαδέρφια» της ήταν τσιγγάνοι! Τι έχει γίνει με την καταγωγή της;
News 10.11.2019 14:17

Κι όμως τα «ξαδέρφια» της Πάολας ήταν τσιγγάνοι! Τι έχει γίνει με την καταγωγή της; Η μητέρα της τα είπε όλα και μας άφησε κάγκελο!

Η μητέρα της Ίρινα Καραμήτσιου, η οποία είναι το δεξί χέρι και το άγρυπνο βλέμμα της τραγουδίστριας, μιλάει για πρώτη φορά για όλα!

Ρωτάμε την Ίρινα Καραμήτσιου, αν βοήθησε την κόρη της κάποιος από τους μεγάλους Θεσσαλονικείς τραγουδιστές. Η απάντησή της ήταν κοφτή. «Κανένας μα κανένας. Όλα τα έκανε με το σπαθί της και ανέβηκε σκαλί σκαλί. Δεν χτύπησε καμιά πόρτα. Η Πάολα είναι αντράκι στη συμπεριφορά της. Αν δεν της αρέσει μια κατάσταση, μπορεί να σηκωθεί και να φύγει».

Πάολα: Το μεγάλο της μυστικό στην δημοσιότητα! Ποια είναι τα «παιδιά» της;

Επίσης πολλοί συνάδελφοί της αμφισβήτησαν τις φωνητικές δυνατότητες της Πάολα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τραγουδάει μόνο σκυλάδικα». Η απάντηση της μητέρας της είναι οργισμένη. «Τι πάει να πει σκυλάδικο; Λαϊκά τραγούδια λέει η Πάολα. Ο λαϊκός τραγουδιστής λέει τα πάντα. Αν βάλεις ας πούμε τη Βανδή να τραγουδήσει καθαρά λαϊκό θα το "σκοτώσει", ενώ αν βάλεις την Πάολα να τραγουδήσει Βανδή, θα το εξυψώσει».

Τα ανέκδοτα τα οποία βομβάρδισαν το διαδίκτυο, δεν έμειναν ασχολίαστα επίσης από την κυρία Ίρινα. «Μας πειράζουν, όπως θα πείραζαν όλο τον κόσμο. Αλλά τι να κάνουμε και αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι».

Τη ρωτάμε αν η Πάολα με όσα ακούστηκαν από τότε που έγινε πρώτο όνομα, έκλαψε με τα κακοπροαίρετα και πικρόχολα σχόλια. «Όχι. Η Πάολα είναι δυνατή. Αντέχει. Μπορεί να τη δεις να κλάψει με ένα φτωχό παιδί, όχι όμως για τέτοια πράγματα».

«Όχι, δεν είμαστε τσιγγάνοι...»


Η κουβέντα μας για την Πάολα και όλα όσα έχουν ακουστεί δεν θα μπορούσε να μην πάει και στην καταγωγή της. Δεν είναι λίγα μάλιστα τα σχόλια που έχουν ακουστεί ότι η Πάολα κατάγεται από τσιγγάνικη οικογένεια. Η μητέρα της, χαμογελάει με νόημα. «Όχι, όχι, δεν είμαστε τσιγγάνοι. Απλούστατα όταν τραγουδούσε στο La Μamounia όταν έβγαινε τη λαϊκή ώρα πήγαιναν πάρα πολλοί τσιγγάνοι να την ακούσουν. Όταν την άκουγαν, τρελαίνονταν. Μιλάμε για μεγάλο πάθος. Και εκείνη για να τους ανεβάσει, τους έλεγε "ξαδερφάκια είμαστε, ξαδερφάκια". Από εκεί βγήκε η φήμη».

Πάολα: Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο της μητέρας της! Εντελώς αντίθετες...

Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο της μητέρας της Πάολα. Είναι εντελώς αντίθετες, αφού δεν έχουν ούτε ίδια χρώματα, ούτε ίδια χαρακτηριστικά.

Η Ίρινα Καραμήτσιου, είναι το δεξί χέρι της τραγουδίστριας και την στηρίζει σε κάθε της βήμα. Μάλιστα, πριν κάποια χρόνια είχε μιλήσει στη News.

Στο χωριό Συκιά Χαλκιδικής, η οικογένεια της έχει τη δική της επιχείρηση με ενοικιαζόμενα δωμάτια. Ο πατέρας της, Αλέξανδρος Καραμήτσιος, τραγουδιστής και εκείνος όπως και η σύζυγός του Ίρινα, κατάφεραν να την κάνουν επικερδή.

Πάολα: Έφυγε για Ισραήλ μαζί με τον σύντροφο της, αλλά και τον πρώην της!

Τα παιδικά της χρόνια, η Πάολα τα πέρασε μεταξύ Θεσσαλονίκης και Συκιάς, εκεί όπου σήμερα η οικογένεια της έχει αναπτύξει τουριστικά το οικόπεδο στο οποίο παλιότερα βρισκόταν το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσαν.

Πάολα μητέρα πρόσωπο

«Η Πάολα μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον στο οποίο δεν της έλειπε απολύτως τίποτα. Δεν είχε σχέση με τα δικά μου παιδικά χρόνια που στερήθηκα πολλά πράγματα. Ήθελα και εγώ και ο μπαμπάς της να μην έχει ούτε εκείνη ούτε ο γιος μας απωθημένα όταν μεγαλώσουν. Γαλουχήθηκαν με αυστηρές αρχές» είπε πει η Ίρινα Καραμήτσιου.«Εγώ κρατούσα πάντα τα ηνία. Γι' αυτό και προόδευσα και εγώ και όλη η οικογένεια. Ήμουν πολύ αυστηρή και νομίζω πως έβγαλα πολύ καλά παιδιά», συνέχισε.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, η Πάολα δεν μοιάζει σχεδόν καθόλου με την μητέρα της!

Πάολα μητέρα πρόσωπο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάολα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση! Έκλεισε όλα τα στόματα! (Βίντεο)

Παόλα: Συνεχίζεται ο "πόλεμος" για την τραγουδίστρια! Τα σχόλια "φωτιά" προς το πρόσωπο της! (Βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr

Share