Σάσα Σταμάτη: Πήγε στην Εβδομάδα Μόδας και την κοίταγαν όλες! Το look που μαγνήτισε τα βλέμματα....

Έλαμπε ολόκληρη!

Σάσα Σταμάτη: Πήγε στην Εβδομάδα Μόδας και την κοίταγαν όλες! Το look που μαγνήτισε τα βλέμματα....

Η Σάσα Σταμάτη πήγε στην Εβδομάδα Μόδας και την κοίταγαν όλες! Αυτό είναι το look που μαγνήτισε τα βλέμματα!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ήταν όπως πάντα... απαστράπτουσα! Η εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας συζητήθηκε και όχι άδικα αφού φόρεσε ένα από τα κορυφαία κομμάτια της βραδιάς.

Σάσα Σταμάτη: Αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα η παρουσιάστρια!

Το εντυπωσιακό πράσινο φόρεμα της ταίριαζε υπέροχα με τα ξανθά της μαλλιά, τα οποία επέλεξε να πιάσει ψηλά προκειμένου να φανεί το σχέδιο του φορέματος στους ώμους.

Ένα τρομερό φλοράρ φόρεμα σε ψυχρές αποχρώσεις!

Δείτε την υπέροχη εμφάνισή της:

Σάσα σταμάτη εβδομάδα μόδας

Σάσα Σταμάτη: Με αέρα μοντέλου κυκλοφορούσε στην Γλυφάδα! Τα δυο μέτρα πόδια της τους έκαναν όλους να "παραμιλούν"!

Με αέρα μοντέλου κυκλοφορούσε στην Γλυφάδα η Σάσα Σταμάτη. Τα δυο μέτρα πόδια της τους έκαναν όλους να "παραμιλούν" στον δρόμο.

Η παρουσιάστρια έχει αναλογίες που θα ζήλευαν πολλές. Μάλιστα, επιλέγει outfit που αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της και την σιλουέτα της.

Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο κέντρο της Γλυφάδας με το πιο sεxy σύνολο!

Η Σάσα Σταμάτη, επέλεξε να φορέσει μια μαύρη leather μίνι φούστα, την οποία συνδύασε με λευκό πουκάμισο σε φαρδιά γραμμή. Μάλιστα, το "απογείωσε" με μαύρες over the knee μπότες.

Σάσα Σταμάτη μοντέλο Γλυφάδα

Σάσα Σταμάτη μοντέλο Γλυφάδα

Σάσα Σταμάτη μοντέλο Γλυφάδα

Σάσα Σταμάτη: Βγήκε στο δρόμο με fashionable σύνολο και όλοι κοιτούσαν το κινητό της! Ποιον είχε πάνω;

Η Σάσα Σταμάτη βγήκε στο δρόμο με fashionable σύνολο και όλοι κοιτούσαν το κινητό της! Λογικό θα μας πείτε αφού με αυτόν που είχε πάνω, έγινε αντικείμενο σχολιασμού!

Η παρουσιάστρια, συνδύασε το τζιν της σε γραμμή ζιπ κιλότ με λευκό πουκάμισο με φουσκωτά μανίκια! Το look της ολοκλήρωσε με φιδίσια mules και στιλάτα γυαλιά ηλίου.

Σάσα Σταμάτη: Κάνει το βήμα... ανατροπή στην ζωή της! (Βίντεο)

Ωστόσο, τα βλέμματα όλων έπεσαν στην θήκη του κινητού της, η οποία είχε πάνω τον σχεδιαστή Karl Lagerfeld! Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος έχασε πριν λίγο καιρό την ζωή του, ενώ έχει γράψει ιστορία στον χώρο της μόδας... Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Υοuweekly.gr:

Σάσα Σταμάτη: Βγήκε στο δρόμο με fashionable σύνολο και όλοι κοιτούσαν το κινητό της! Ποιον είχε πάνω;Σάσα Σταμάτη: Βγήκε στο δρόμο με fashionable σύνολο και όλοι κοιτούσαν το κινητό της! Ποιον είχε πάνω;Σάσα Σταμάτη: Βγήκε στο δρόμο με fashionable σύνολο και όλοι κοιτούσαν το κινητό της! Ποιον είχε πάνω;Σάσα Σταμάτη: Βγήκε στο δρόμο με fashionable σύνολο και όλοι κοιτούσαν το κινητό της! Ποιον είχε πάνω;Σάσα Σταμάτη: Βγήκε στο δρόμο με fashionable σύνολο και όλοι κοιτούσαν το κινητό της! Ποιον είχε πάνω;