Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός έπεσε θύμα επίθεσης! Τι συνέβη;

Το αποκάλυψε η ίδια!

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός έπεσε θύμα επίθεσης! Τι συνέβη;

Θύμα επίθεσης έπεσε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός! Μάθετε τι συνέβη!

Ένα δυσάρεστο γεγονός ήρθε να ταράξει την αγαπημένη ηθοποιό η οποία πριν από λίγες μέρες έπεσε θύμα επίθεσης.

Θρήνος! Νεκρός πασίγνωστος ηθοποιός!

Ο λόγος για τη Μαρία Φιλίππου, η οποία επιστρέφοντας στο αμάξι της κατάλαβε πως κάποιοι είχαν σπάσει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Ο λόγος φυσικά παραμένει ανεξήγητος, ενώ η ίδια θέλησε να "διώξει" το κακό με μία δημοσίευσή της στο Instagram.

«Εκεί να πάει το κακό! Μη σας πω ότι χάρηκα κιόλας» έγραψε η Μαρία Φιλίππου, ποστάροντας τις φωτογραφίες από το σπασμένο της τζάμι.

φιλίππου
φιλίππου επίθεση
επίθεση σε ηθοποιό

Υβριστική επίθεση στο δρόμο δέχθηκε Ελληνίδα ηθοποιός! "Α, μωρή χοντρή φάε καμία τυρόπιτα"

Ελληνίδα ηθοποιός δέχθηκε υβριστική επίθεση στο δρόμο και την χαρακτήρισαν χοντρή! Το περιστατικό έγινε στο κέντρο της Αθήνας!

Η ίδια έκανε γνωστό το περιστατικό μέσω του instagram!

O λόγος για την Τζένη Διαγούπη, με την ηθοποιό να αποκαλύπτει: «Εδώ στο φανάρι στην Βασιλίσσης Όλγας, λίγο πριν το Καλλιμάρμαρο πριν από δύο λεπτά ένας κύριος δίπλα στο σταματημένο φανάρι άνοιξε το παράθυρο του και μου είπε “Α μωρή χοντρή φάε καμία τυρόπιτα που θες να πίνεις και light.” Τώρα φταίει η κίνηση; Φταίει το φανάρι; Φταίει η ζέστη; Δεν ξέρω. Ξέρω τον αριθμό του αυτοκινήτου δεν θα τον πω δημόσια ποτέ.

undefined

Να τον ενημερώσω πως δεν πίνω light, πίνω zero γιατί μου αρέσει και δευτερευόντων όταν θέλω να φάω τυρόπιτα την τρώω και την τυρόπιτα. Εγώ είμαι χοντρή αυτός τι πρόβλημα έχει; Ήταν ωραίος κύριος, με ωραίο αυτοκίνητο. Τι να πω, μάλλον η κίνηση θα έφταιγε».

Αντίνοος Αλπμπάνης: Η απάντηση για την υβριστική επίθεση που δέχτηκε! «Πρέπει να σταματήσουμε να ευχόμαστε κακό ψόφο...»!

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έδωσε τη δική του απάντηση για την υβριστική επίθεση που δέχτηκε πριν από λίγους μήνες! Μεταξύ άλλων είπε: Πρέπει να σταματήσουμε να ευχόμαστε κακό ψόφο...»!

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε εχθές το βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα», στον AlphaTv.

Εκεί, ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και αναφέρθηκε το μήνυμα που είχε δεχτεί, που μεταξύ άλλων ευχόταν να πεθάνει.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν κάποιος νοσεί ή όχι. Για μένα είναι λόγο πιο γενικό. Πρέπει να σταματήσουμε να ευχόμαστε κακό ψόφο στους ανθρώπους. Έχουμε μια ευκολία απίστευτη

Οτιδήποτε μας ενοχλεί, το καταριόμαστε. Δεν βοηθάει σε τίποτα κάτι τέτοιο. Αν δεν σου αρέσει μια τραγουδίστρια, μην την ακούς, δεν χρειάζεται να της εύχεσαι να πεθάνει επειδή δεν σου αρέσει ο τρόπος που τραγουδάει. Δεν χρειάζεται να πεθάνει μία από τις δύο.

Και οι δύο μπορείτε να ζείτε στην ίδια πόλη και να μην συναντηθείτε ποτέ. Όταν είδα το μήνυμα ένιωσα μία συμπόνια. Το συμπονώ το πλάσμα αυτό που έχει μέσα της τόση μαυρίλα που θεωρεί ότι φταίω εγώ για ό,τι δεινό συμβαίνει στη ζωή της. Θα πρέπει να βοηθηθεί από κάπου».