Βασιλική Μιλλούση- Λευτέρης Πετρούνιας: Ο "χαζομπαμπάς" αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα του!

Το πιο υπέροχο στιγμιότυπο!

Βασιλική Μιλλούση- Λευτέρης Πετρούνιας: Ο

O "χαζομπαμπάς" Λευτέρης Πετρούνιας ποζάρει αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα του και η Βασιλική Μιλλούση τον φωτογραφίζει!

Το ζευγάρι αυτό μας έχει "πάρει" τα μυαλά με την υπέροχη κόρη τους! Μόλις χθες οι ευτυχισμένοι γονείς πήραν εξιτήριο και σήμερα περνούν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τους στο σπίτι μαζί με τη μπέμπα τους.

Βασιλική Μιλλούση- Λευτέρης Πετρούνιας: Πήραν εξιτήριο και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με την μπέμπα τους!

Η Βασιλική Μιλλούση, αφού μας ξενάγησε στο παιδικό δωμάτιο, μοιράστηκε με τον κόσμο του Instagram ένα στιγμιότυπο με το Λευτέρη Πετρούνια να κρατάει στην αγκαλιά του τη μπέμπα και να τη νανουρίζει.

«...Κάπως έτσι περάσαμε την πρώτη μέρα σπίτι μας!Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη. Σας ευχαριστούμε πολύ πολύ για τα υπέροχα μηνύματά σας και τις ευχές,να είστε ολόι καλα❣❣» έγραψε η αθλήτρια.

Λευτέρης Πετρούνιας: Δημοσίευσε αυτή την φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του και "λιώσαμε"!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δημοσίευσε αυτή την φωτογραφία της νεογέννητης κόρης τους και εμείς "λιώσαμε" με την μπέμπα, καθώς είναι μια σταλίτσα.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης τις τελευταίες ημέρες πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας και μοιράζεται την χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Η Βασιλική Μιλλούση, του χάρισε το πιο όμορφη δώρο, την κορούλα τους και βιώνουν την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή τους.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε τα πατουσάκια της μπέμπας και όπως ήταν επόμενο τα μηνύματα που δέχτηκε για την μικρή θα ήταν πολλά.

Λευτέρης Πετρούνιας κόρη φωτογραφία

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Η πρώτη δημοσίευση αγκαλιά με την κόρη τους! Δείτε την τρυφερή φωτογραφία...

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας έκαναν την πρώτη δημοσίευση αγκαλιά με την κόρη τους! Δείτε την τρυφερή φωτογραφία...

Το ερωτευμένο ζευγάρι βιώνει τις καλύτερες ημέρες της ζωής του, αφού εχθές η Βασιλική Μιλλούση έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, την κόρη τους.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Λευτέρης Πετρούνιας δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με την σύζυγό του και τη νεογέννητη κόρη του.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας. Ευχαριστουμε τον Ιατρό μας. Σας Ευχαριστούμε όλους με όλη μας την καρδιά. Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

https://www.instagram.com/p/B4e4G8dJg0B/?utm_source=ig_web_copy_link[/OEmbed