Νίκος Μουτσινάς: Η ανατριχιαστική εξομολόγησή! «Ήταν όλα γκρίζα...»

Μίλησε ανοιχτά!

Νίκος Μουτσινάς: Η ανατριχιαστική εξομολόγησή! «Ήταν όλα γκρίζα...»

Ο Νίκος Μουτσινάς προέβη σε μία ανατριχιαστική εξομολόγηση! «Ήταν όλα γκρίζα...»

Ο αγαπημένος παρουσιαστής βρέθηκε στην εκπομπή "Μαζί Σου" και μίλησε για όλους και για όλα. Δεν παρέλειψε ωστόσο να κάνει και μία ανοιχτή εξομολόγηση για ένα θέμα που τον βασάνισε όσο κανένα άλλο.

Νίκος Μουτσινάς: Σε κατάσταση σοκ ο παρουσιαστής! Στη δημοσιότητα οι απειλές που δέχτηκε!

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για την κηδεία της μητέρας του και για το πόσο δύσκολο ήταν για τον ίδιο να σταθεί εκεί εκείνη την ημέρα.

«Στη κηδεία παρακολουθούσα αυτό που γινόταν σαν να μην με ενδιαφέρει καθόλου, αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Ταυτόχρονα παρακολουθούσα και όλο αυτό που συνέβαινε… γίνονταν μικρά γεγονότα. Σταματούσαν αυτοκίνητα, περιμέναμε στην ανηφόρα, είχε έρθει η Ζωή Λάσκαρη με ένα τουρμπάνι. Όταν ξεκίνησε, άρχισαν οι φίλοι μου να τραγουδάνε το αετός πεθαίνει στον αέρα. Εκεί τρελάθηκα! Ήταν σαν επιθεώρηση.

Έχει πέσει η αυλαία στο κεφάλι μου, έπεσε το σύστημα. Σιγά σιγά σ’ αυτά τα τρία χρόνια, προσπάθησα να βγάλω από την καθημερινότητά μου και τη ζωή μου, την μάνα μου για να ξαναβρώ λίγο το ενδιαφέρον. Ήταν όλα γκρίζα δεν με ενδιέφερε τίποτα. Κολλάτε εσείς οι μάνες πάνω στα παιδιά σας… και μετά λέτε αντίο φεύγω. Ζούσα μέσα σε αυτήν. Η προσπάθεια μου ήταν να την «βγάλω» για να ξαναβρώ και πάλι την χαρά. Σκέφτηκα αφού δεν σε ενδιαφέρει να πεθάνεις καθόλου, αφού θα ζήσεις… μήπως να ζήσεις;

Ο πόλεμος του κομματιού αυτού είναι οι ενοχές του ότι ενώ είχε πεθάνει ένας πολύ δικός μου άνθρωπος, ότι λες νιώθω ενοχές πώς θα περάσω εγώ τώρα καλά, αφού δεν είναι αυτός ο άνθρωπος εδώ;» , ήταν τα λόγια του Νίκου Μουτσινά.

Νικος Μουτσινάς: Η ανατριχιαστική αποκάλυψη μετά την κηδεία της μητέρας του! Αυτή είναι η εικόνα που αντίκρισε 5 ώρες αργότερα!

Μια ανατριχιαστική αποκάλυψη μετά την κηδεία της μητέρας του έκανε ο Νίκος Μουτσινάς. Αυτή είναι η εικόνα που αντίκρισε 5 ώρες αργότερα, όπως είπε ο ίδιος.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός, αφηγήθηκε τις αναμνήσεις και τα συναισθήματά του μετά την απώλεια της με ένα κείμενο το οποίο είχε δημοσιεύσει στο Instagram.

Ο Νίκος Μουτσινάς, αποκάλυψε πως μετά την κηδεία της, πήρε όλα τα πράγματα της στο σπίτι του για να κάνει ένα ξεκαθάρισμα, ωστόσο πέρασαν τέσσερα χρόνια και δεν το έκανε ποτέ.

Νίκος Μουτσινάς: Η εξομολόγηση για την κηδεία και το θάνατο της μητέρας του - «Πριν από τρία χρόνια...»!

Όταν πήρε την απόφαση να κάνει το ξεκαθάρισμα, πέντε ώρες αργότερα η εικόνα που αντίκρισε ήταν σοκαριστική, αφού υπήρχαν πολλά άχρηστα πράγματα.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Και ολα αυτά που έχεις, τα χρειάζεσαι ρε μαμά;»
«Να μην σε νοιάζει εσένα. Μπορεί να τα χρειαστώ..»
Αυτός ήταν ο μόνιμος καβγάς της μαμάς μου με την γιαγιά μου. Και μετά το γνωστό έργο. Εγώ με την μαμά μου πετούσαμε ο,τι βρίσκαμε μπροστά μας και η γιαγιά μου τύλιγε το κεφάλι της με έναν επίδεσμο γιατί την πονούσαν τα μηνίγγια της.
Και τώρα, αρκετά χρόνια αργότερα συνειδητοποιώ ότι έγινα η γιαγιά μου

Και έγινε πολύ ύπουλα η μεταμόρφωση. Όταν η μητέρα μου “έφυγε” όλα τα πράγματα της τα πήρα σπίτι μου με σκοπό να κάνω ένα ξεκαθάρισμα όταν θα μπορούσα..
Πέρασαν σχεδόν τέσσερα χρόνια και τα πράγματα της μητέρας μου μαζί με άπειρα δικά μου από τις πολλές μετακομίσεις που απλά άλλαζαν σπίτι μέσα σε κούτες που δεν είχαν καν ανοιχτεί, έπιαναν χώρο σε ντουλάπες και συρτάρια.

Και επιτέλους έφτασε η αυτή η μέρα… η μέρα που ένιωσα ότι μπορώ να το κάνω και το έκανα. Και αντιλήφθηκα ότι το σπίτι που μένω έχει πολύ χώρο. Και ότι το 70% των πραγμάτων που είχα μπουκώσει τις ντουλάπες, απλά δεν το χρειαζόμουν.

Για να μην πω πάντα, σχεδόν πάντα ότι δεν χρειαζόμαστε εμείς το έχουν απόλυτη ανάγκη οι άλλοι. Το συναισθηματικό δέσιμο με αντικείμενα είναι ένα κομμάτι που με ζόρισε αρκετά, αλλά δεν χρειάζομαι ένα αντικείμενο για να μου θυμίσει κάποιον που αγαπώ και δεν είναι πια κοντά μου. Είναι μέσα στην καρδιά μου που ο χώρος είναι άπειρος. Και σήκωσα μανίκια(το έβαλα το κοντομάνικο) και άνοιξα την πρώτη ντουλάπα..

Πέντε ώρες αργότερα η εικόνα που είδα ήταν σοκαριστική. Πάρα πάρα πάρα πολλά, άχρηστα για μένα αντικείμενα που δεν ήξερα καν ότι τα είχα.
Τα περισσότερα θα πάνε σε ιδρύματα, άλλα στην ανακύκλωση και άλλα στα σκουπίδια..
Η ικανοποίηση που νιώθω είναι τεράστια..
Κατάφερα να μην σκεφτώ μόνο τον εαυτό μου, να πετάξω πράγματα που τα έσερνα μαζί μου χωρίς να γνωρίζω τον λόγο και να σας πω και κάτι;

Πετώντας τα παλιά, κάνεις χώρο για τα καινούργια που έρχονται».

 Νικος Μουτσινάς πέθανε η μητέρα του κηδεία