Αννίτα Πάνια: Έκανε την πιο τολμηρή εμφάνιση και την κοίταζαν όλοι!

Θα πάθετε πλάκα!

Αννίτα Πάνια: Έκανε την πιο τολμηρή εμφάνιση και την κοίταζαν όλοι!

Η Αννίτα Πάνια έκανε την πιο τολμηρή εμφάνιση και όπως ήταν φυσικό, την κοίταζαν όλοι!

Τη γνωστή παρουσιάστρια την έχουμε συνηθίσει να εμφανίζεται με πιο casual ντυσίματα στην εκπομπή της και όχι μόνο. Ωστόσο σήμερα αποφάσισε να φορέσει κάτι πιο αποκαλυπτικό και έτσι τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα!

Αννίτα Πάνια: Η αποκάλυψη που έκανε για το γιο της για πρώτη φορά - «Φρικάρει όταν...»

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε μία στενή πένσιλ φούστα, μαύρο τοπ και κατακόκκινες γόβες και προκάλεσε σωστό πανικό!

Δείτε την ανατρεπτική της εμφάνιση:

πάνια εμφάνιση

Αννίτα Πάνια: Πέταξε τις τρέσες από πάνω της! Αυτά είναι τα μαλλιά που έχει...

Αυτά είναι τα μαλλιά που έχει η παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια! Πέταξε επιτέλους τις τρέσες από πάνω της και έχουμε και βίντεο - απόδειξη!

Το περιστατικό που θα σας παραθέσουμε παρακάτω έλαβε χώρα στο παρελθόν, τότε που παρουσίαζε την εκπομπή, Parole.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε καλεσμένη την Σαμπρίνα. Η τραγουδίστρια κάποια στιγμή είπε ότι έκαψε τα δάχτυλά της με την πρέσα για το ίσιωμα των μαλλιών.

Και η Αννίτα Πάνια βρήκε την καλύτερη ευκαιρία για να αποκαλύψει: «Εγώ την έβγαλα την τρέσα και τα εξτένσιονς! Έφαγα φρίκη χθες κι έχω μείνει με αυτό που υπάρχει και θα πορευτώ με αυτό... Έκανα τον αυτοπροσδιορισμό μου και είπα "αυτά είναι τα μαλλιά που έχω, με αυτά θα πορευτώ". Πρέπει να δω την αλήθεια κατάματα. Αυτό υπάρχει! Μετά από τόσα χρόνια αυτό έμεινε...».

Αννίτα Πάνια: Σε αυτό το κανάλι "μετακομίζει"! Παίρνει τη θέση πολυσυζητημένης εκπομπής!

Δείτε το βίντεο:

Αννίτα Πάνια: Ο καλεσμένος της έψαχνε για σχέση αλλά τον κάλεσε η γυναίκα του! Τον έδιωξε η παρουσιάστρια!

Ο καλεσμένος σήμερα της Αννίτας Πάνια έψαχνε για σχέση, αλλά τον κάλεσε στον αέρα η γυναίκα του. Τον έδιωξε η παρουσιάστρια από το πλατό.

Ο Σάκης, ο οποίος είναι γνωστός, αφού έχει κανάλι στο youtube, και είχε εμφανιστεί και στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο ήθελε μια πλατωνική σχέση.

Σαν ειδική σε τέτοια θέματα, η Αννίτα τον έβγαλε στην εκπομπή της, ωστόσο έμεινε "κάγκελο", αφού κάλεσε η γυναίκα του και τον "κατσάδιασε"!

Αννίτα Πάνια: Ο αριθμός της ηλικίας της είναι απίστευτος! Δεν μοιάζει με τόσο...

Η παρουσιάστρια, η οποία κατάλαβε τι γινόταν τον έδιωξε από το πλατό. «Ωραία, να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τη φίλη μας… Σε ευχαριστώ κι εσένα φίλε, φύγε. Φύγε τώρα, στο σπίτι σου, τελείωνε, έλα. Λέω κι εγώ, πλατωνική, πλατωνική, πλατωνική… Σάκη, πήγαινε τώρα και φτιάχτο, μάζεψέ το, γεια… Θα μας τρελάνει τελείως;», είπε η Αννίτα Πάνια.

Αννίτα Πάνια