Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σκάνδαλο στη showbiz! Πασίγνωστη τραγουδίστρια δέχθηκε μήνυση!

Δεν μπορείτε να φανταστείτε το λόγο!

Σκάνδαλο στη showbiz! Πασίγνωστη τραγουδίστρια δέχθηκε μήνυση!
News 11.11.2019 09:57

Σκάνδαλο μεγατόνων έχει ξεσπάσει στη showbiz με την είδηση πως πασίγνωστη τραγουδίστρια δέχθηκε μήνυση!

Συγκεκριμένα, η μήνυση έγινε από έναν θαυμαστή της και ο λόγος προκαλεί... πονοκέφαλο!

Σκάνδαλο! Στα δικαστήρια πασίγνωστη παρουσιάστρια και ηθοποιός! Τι συνέβη;

Ο λόγος για τη βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, η οποία σύμφωνα με ρεπορτάζ της TMZ θα αναγκαστεί να πάει στα δικαστήρια με έναν από τους πιστούς της φανς, γιατί άλλαξε ώρα σε μία συναυλία της. Συγκεκριμένα, η Μαντόνα μετέφερε τη συναυλία που είχε προγραμματίσει να κάνει στις 17 Δεκεμβρίου στο Μαϊάμι, από τις 20.30 στις 22.30.

Δύο ώρες μόνο ήταν αρκετές για να κάνουν τη διαφορά και να οδηγήσουν έναν εκ των θαυμαστών της, τον Nate Hollander, να καταθέσει μήνυση εναντίον καθώς όπως αναφέρει, πλήρωσε πολύ περισσότερα χρήματα για το εισιτήριο απ' όσο θα πλήρωνε μετά την αλλαγή ώρας.

Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, αναγκάστηκε να πληρώσει 1.024,95 δολάρια για τρία εισιτήρια, ενώ μετά την αλλαγή της ώρας η τιμή του εισιτηρίου έπεσε σημαντικά. Βέβαια όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η βασίλισσα της ποπ είναι συνηθισμένη στις καθυστερήσεις όταν πρόκειται να κάνει κάποιαν εμφάνιση.

μαντόνα μήνυση

Πασίγνωστη τραγουδίστρια κατηγορείται για κλοπή και την στέλνουν στα δικαστήρια!

Πασίγνωστη τραγουδίστρια κατηγορείται για κλοπή και την στέλνουν στα δικαστήρια!

Η νομική ομάδα της τραγουδίστριας έχει αναλάβει το θέμα και προσπαθεί να το διευθετήσει!

Ο λόγος για την Lady Gaga, η οποία κατηγορείται ότι το τραγούδι «Shallow» είναι κλεμμένο!

Πασίγνωστη τραγουδίστρια κατηγορείται για κλοπή και την στέλνουν στα δικαστήρια!

Συγκεκριμένα ο ισχυρισμός γίνεται από τον Στιβ Ρόνσεν και υποστηρίζει ότι τρία συγκεκριμένα σημεία του «Shallow», είναι ακριβώς ίδια με το τραγούδι του «Almost».

Ο ίδιος ζητάει πολλά εκατομμύρια δολάρια ώστε να μην προχωρήσει την υπόθεση στα δικαστήρια και η Lady Gaga χαρακτηρίζει την κίνηση αυτή ως «ξεδιάντροπα εκβιαστική» και δια του εκπροσώπου της Όριν Σνάιντερ δηλώνει ότι δεν θα υποκύψει σ’ αυτόν.

Ο Σνάιντερ είπε ότι ο Ρόνερ προσπαθεί να βγάλει εύκολα χρήματα σε βάρος ενός επιτυχημένου καλλιτέχνη και τόνισε ότι εάν αυτό προχωρήσει η Lady Gaga θα φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους και τελικά θα είναι αυτή που θα κυριαρχήσει!

Η νομική ομάδα της τραγουδίστριας τονίζει ότι το μουσικό μοτίβο των τριών σημείων στο οποίο αναφέρεται ο Ρόνσεν είναι πολύ κοινό στα μουσικά κομμάτια και μπορεί να εντοπιστεί σε πολλά τραγούδια που γράφτηκαν χρόνια πριν, ακόμα και στο «Dust In The Wind» που κυκλοφόρησε το 1978, επισημαίνοντας ότι το «Shallow» δεν μοιάζει σε τίποτα με το «Almost».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στα δικαστήρια πασίγνωστη τραγουδίστρια! Δύσκολες ώρες...

Στα δικαστήρια πασίγνωστη τραγουδίστρια! Οι κατηγορίες που την "καίνε'!

Διαβάστε περισσότερα news στο YouWeekly.gr

Share