Λάκης Λαζόπουλος: Χαμογελάει ξανά μετά το θάνατο της γυναίκας του! Η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Πού βρέθηκε ο ηθοποιός;

Λάκης Λαζόπουλος: Χαμογελάει ξανά μετά το θάνατο της γυναίκας του! Η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Χαμογελάει ξανά μετά το θάνατο της γυναίκας του ο Λάκης Λαζόπουλος! Δείτε εδώ τη φωτογραφία- ντοκουμέντο!

Ο αγαπημένος κωμικός πέρασε δύσκολες στιγμές με την απώλεια της συζύγου του Τασούλας, ωστόσο όπως όλα δείχνουν το χαμόγελο επανέρχεται σιγά σιγά στα χείλη του.

Λάκης Λαζόπουλος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της συζύγου του!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Espresso", ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε σε σχολείο στη Βαρυμπόμπη και μίλησε σε μαθητές γυμνασίου σχετικά με την υποκριτική. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει το επάγγελμα του ηθοποιού, στις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη αλλά και από το θέατρο ενώ δέχθηκε ερωτήσεις και από τους μαθητές.

Μεταξύ άλλων, οι μαθητές του γυμνασίου ρώτησαν τον Λάκη Λαζόπουλο σχετικά με το ποιος είναι ο δικός του αγαπημένος κωμικός αλλά και γιατί δεν γίνονται πια περισσότερες κωμικές ταινίες.

Όπως ανέφεραν οι άνθρωποι που βρέθηκαν στην εκδήλωση, ο ηθοποιός φαινόταν ιδιαίτερα χαρούμενος που ήρθε σε επαφή με παιδιά, τα οποία μάλιστα του ετοίμασαν και ένα αναμνηστικό βίντεο με τη ζωή του, κάτι που τον έκανε να συγκινηθεί ιδιαίτερα.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Λάκης Λαζόπουλος φωτογραφήθηκε με γονείς, δασκάλους και μαθητές οι οποίοι συγκεντρώθηκαν ενθουσιασμένοι γύρω από τον καλλιτέχνη!

λαζόπουλος σχολείο

Λάκης Λαζόπουλος: Έτσι γνωρίστηκε με την σύζυγο του που πέθανε από καρκίνο! Αποκάλυψη...

Έτσι γνωρίστηκε ο Λάκης Λαζόπουλος με την σύζυγο του που πέθανε από καρκίνο πριν μερικούς μήνες. Αποκάλυψη με φωτογραφία.

Η Τασούλα Λαζοπούλου μετά από τρία χρόνια μάχης που έδωσε έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 60 ετών και στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της,

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου «Υγεία» και του επικεφαλής, κ. Αθανασιάδη, δεν κατέστη δυνατόν να βγει νικήτρια.

Η Τασούλα Λαζοπούλου και ο Λάκης Λαζόπουλος γνωρίστηκαν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, όταν οι δυο τους σπούδαζαν Νομική. Έγιναν ζευγάρι και στη συνέχεια, το 1983, παντρεύτηκαν στη Λάρισα. Μαζί απέκτησαν μία κόρη την Μαριέλλη.

Λάκης Λαζόπουλος σύζυγος καρκίνος