Κόνι Μεταξά: Παραδέχτηκε ότι κρατούσε τσάντα "μαϊμού"! Δείτε ποιο ήταν το σχέδιο!

Δεν θα το πιστέψετε!

Κόνι Μεταξά: Παραδέχτηκε ότι κρατούσε τσάντα

Η δήλωση της ημέρας που δεν περιμέναμε μας ήρθε από την Κόνι Μεταξά! Η ίδια παραδέχτηκε on camera, χωρίς τύψεις ότι κρατούσε τσάντα "μαϊμού"! Δείτε ποιο ήταν το σχέδιο!

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια βρέθηκε στην εβδομάδα μόδας, και μίλησε στον φακό του "Happy Day" και την Σταματίνα Τσιμτσιλή, χωρίς ενδοιασμούς!

Κόνι Μεταξά: Φωτογραφία από την εφηβεία της! Δείτε πώς ήταν!

«Κρατάω τσάντες μαϊμού. Έχω πάρει από την Τουρκία, από την Αθήνα δεν έχω πάρει. Μπορεί και να είχα πάρει όταν ήμουν πιο μικρή, δεν θυμάμαι. Και αυτή που κρατάω μαϊμού είναι», είπε χαρακτηριστικά η Κόνι Μεταξά στο ερώτημα για τις χαρακτηριστικές της τσάντες.

Κόνι Μεταξά: Η εξομολόγηση για το μεγαλύτερο της φόβο- Δε θα πιστέψετε ποιος είναι!

Η Κόνι Μεταξά έκανε μία τρομερή εξομολόγηση για τον μεγαλύτερο της φόβο! Δεν υπάρχει περίπτωση να πιστέψετε ποιος είναι!

Ο λογαριασμός της Κόνι Μεταξά είναι ένας από τους πιο δημοφιλής στη χώρα, με την κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά να είναι μία από τις αγαπημένες του κόσμου.

Η διάσημη performer απάντησε στις ερωτήσεις των θαυμαστών της μέσω Instagram και δε δίστασε να αποκαλύψει τι είναι αυτό που την τρομάζει περισσότερο.

Έτσι δε δυσκολεύτηκε να πει ότι η μεγαλύτερή της φοβία είναι να είναι μέτρια.

Κόνι Μεταξά: Η εξομολόγηση για το μεγαλύτερο της φόβο- Δε θα πιστέψετε ποιος είναι!

Κόνι Μεταξά: Ποζάρει γυμνή και προκαλεί πανικό στο Instagram!

Η Κόνι Μεταξά έχει τον τρόπο της να τους τρελαίνει όλους! Αυτή τη φορά ποζάρει γυμνή και προκαλεί κανονικό πανικό στο Instagram!

Το κορίτσι αυτό προκαλεί εντυπώσεις με κάθε της ανάρτηση στο Instagram και έτσι δεν είναι τυχαίο που έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς.

Κόνι Μεταξά: Θα γίνει παρουσιάστρια; Το δημόσιο μήνυμα της!

Αυτή τη φορά θέλησε να ταράξει για μία ακόμη φορά τα "νερά" των social media ανεβάζοντας μία ημίγυμνη φωτογραφία της στην οποία κοιτάζει από το παράθυρό της και μας δείχνει το εντυπωσιακό της χτένισμα!