Ερωτευμένη ξανά η Ιωάννα Τούνη! Ποιος της έκλεψε την καρδιά;

Το αποκάλυψε η ίδια on camera!

Ερωτευμένη ξανά η Ιωάννα Τούνη! Ποιος της έκλεψε την καρδιά;

Η Ιωάννα Τούνη είναι πιο αποκαλυπτική από ποτέ και δηλώνει... ερωτευμένη ξανά! Ποιος είναι ο τυχερός που της έκλεψε την καρδιά;

Η ξανθιά καλλονή εμφανίστηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε τόσο για τη σχέση της όσο και για το αν τελικά έχει δεχθεί πρόταση για να παρουσιάσει το «My Style Rocks».

Ιωάννα Τούνη: Απαντάει στις φήμες που τη θέλουν να συμμετέχει στο «My Style Rocks 3»!

«Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση για να παρουσιάσω το My Style Rocks. Μάλιστα, διάβαζα δημοσιεύματα ότι θα ξαναπάω σαν παίκτρια. Γιατί να πάω ξανά να διαγωνιστώ σε ένα παιχνίδι που διαγωνίστηκα δύο χρόνια πριν; Για παρουσιάστρια δεν ξέρω αν μου γινόταν πρόταση τι θα έκανα. Σίγουρα δεν θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου κριτική επιτροπή», είπε η Ιωάννα Τούνη, ενώ στη συνέχεια προέβη σε μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

«Γράφτηκε ότι είμαι σε σχέση με έναν τερματοφύλακα, τον Πασχαλάκη, με τον οποίον δεν έχω καν συστηθεί ποτέ! Από πού τους ήρθες και πού το στήριξαν; Δεν μπορώ να μην επιβεβαιώσω την είδηση του Νίκου Μουτσινά. Ναι, κάτι έχω στη ζωή μου. Προς το παρόν είναι στην αρχή αλλά είναι σούπερ»!

Μάλιστα, μέσα από την εκπομπή επιβεβαιώθηκε και το ρεπορτάζ του YouWeekly.gr για τον αγαπημένο της Ιωάννας Τούνη!

Ιωάννα Τούνη: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος μετά το Νώντα Παπαντωνίου!

Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος της Ιωάννας Τούνη μετά τον χωρισμό της με το Νώντα Παπαντωνίου! Έχουμε "καυτό" αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Youweekly.gr!

Αρχικά, να θυμάστε πως το διαβάσατε πρώτοι εδώ στο Vanda's blog γιατί σε λίγη ώρα θα το γράφουν όλοι και είμαι σίγουρη γι αυτό! Λοιπόν, ας ξεκινήσω! Όταν, πριν κάτι μήνες, κυκλοφόρησε στα πηγαδάκια της εγχώριας showbiz πως η ξανθιά "βόμβα" έχει νέα σχέση εγώ έτρεξα κι έμαθα... αλλά δεν ήθελα να εκθέσω πρόσωπα και καταστάσεις! Όμως τώρα η ίδια αρχίζει σιγά σιγά να φέρνει στο φως της δημοσιότητας την σχέση αυτή οπότε νομίζω πως ήρθε η στιγμή να μιλήσω!

Μετά τον χωρισμό της με τον μπασκετμπολίστα που είχα συζητηθεί αρκετά έμεινε λίγο καιρό μόνη της αλλά έτσι τα έφερε η μοίρα που συνάντησε το νέο της έρωτα!

Η καρδούλα της, λοιπόν, χτύπησε για τον Χρήστο Τσεβρεντζή που έχει ποσοστά στο μαγαζί της Θεσσαλονίκης που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό την Ιωάννα να συχνάζει, το Apallou!

Ιωάννα Τούνη νέος σύντροφος

Ιωάννα Τούνη σχέση

Ιωάννα Τούνη χωρισμός

Μάλιστα, εχθές το βράδυ έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στα social media από μια βραδιά διασκέδασης...

Ιωάννα Τούνη νέα σχέση

Ιωάννα Τούνη σχέση

Ιώαννα Τούνη γκόμενος μετά τον χωρισμό με Παπαντωνίου

Για τον λόγο αυτό θεώρησε ότι τώρα ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκαλύψω τα όσα ξέρω!

Τούνη, το χαμόγελο σου πάει!