GNTM: Η Καζαριάν έκανε spoiler! «Η νικήτρια είναι...»

Το είπε on camera!

GNTM: Η Καζαριάν έκανε spoiler! «Η νικήτρια είναι...»

Η Ειρήνη Καζαριάν με κάνει spoiler για τον τελικό του φετινού GNTM! «Η νικήτρια είναι η...»

Η μελαχρινή καλλονή ήταν αυτή που έφυγε από το περσινό ριάλιτι μοντέλων με τον τίτλο της νικήτριας. Με τη μοναδική της ομορφιά αλλά και με το χαρακτήρα της κατάφερε να ξεχωρίσει και να στεφθεί "Greece's Next Top Model"!

Ειρήνη Καζαριάν: Η φωτογραφία που αποκαλύπτει την σχέση της με το θέατρο από παλιά!

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», η Ειρήνη Καζαριάν μας "έδωσε" τη δική της πρόβλεψη για τη φετινή νικήτρια του GNTM, μια κοπέλα που όπως αναφέρει, έχει ξεχωρίσει από την αρχή!

Δεν είναι άλλη από την Άννα Μαρία ή αλλιώς "Bratis Girl" η οποία έχει κλέψει τις καρδιές όλων ήδη από την οντισιόν της.

«Το συμβόλαιο στο Αμβούργο που κέρδισα από το GNTM το έχω κανονικά. Εχω κάνει δυο δουλειές. Δεν πήγα στην Γερμανία, γιατί έκανα δουλειές αλλού. Το πρώτο GNTM δεν ξεχνιέται. Σε όλα τα ριάλιτι συμβαίνει. Αλλά το δεύτερο είναι αρκετά καλύτερο. Πιστεύω πως φέτος θα κερδίσει η Άννα Μαρία. Μου αρέσει πάρα πολύ» ήταν τα λόγια της Ειρήνης Καζαριάν.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις της Ειρήνης Καζαριάν!

Ειρήνη Καζαριάν: Ξανά στο GNTM το μοντέλο! Σε ποιο ρόλο θα την δούμε;

Ξανά στο GNTM θα δούμε την Ειρήνη Καζαριάν. Με ποιον ρόλο θα συμμετάσχει για ακόμη μια φορά στο ριάλιτι μόδας, από όπου και αναδείχθηκε;

Μετά την εμφάνιση της στις «Κούκλες», όπου και συζητήθηκε πολύ για την εμφάνιση της επί σκηνής του θεάτρου, τώρα θα την δούμε και στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», θα μπει ξανά στο GNTM στα επόμενα επεισόδια και θα φωτογραφηθεί μαζί με τις διαγωνιζόμενες.

Η Ειρήνη Καζαριάν θα βρεθεί στην θέση της Κάτιας Δέδε που είχε συμφωνήσει αρχικά και θα συναντήσει τις παίκτριες μαζί με την Ελευθερία Ασημάκη και την Αναστασία Περράκη.