Σκάνδαλο στην ΕΡΤ! Παρουσιάστρια έδειρε τη σκηνοθέτιδα της!

Πήγαν στο τμήμα!

Σκάνδαλο στην ΕΡΤ! Παρουσιάστρια έδειρε τη σκηνοθέτιδα της!

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην ΕΡΤ με την είδηση ότι μία γνωστή παρουσιάστρια έδειρε τη σκηνοθέτιδά της!

Το γεγονός έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Στη φυλακή γνωστή ηθοποιός! Έδειρε τον σύντροφό της και χτύπησε τρεις αστυνομικούς...

Ο λόγος πίσω από τον μεγάλο καυγά ήταν ο ερωτικός δεσμός που διατηρούσε η παρουσιάστρια με τον σύζυγο της σκηνοθέτιδας της, ο οποίος εργάζεται ως camera man στο κανάλι.

Ο καυγάς έγινε έξω από το σπίτι της παρουσιάστριας, η οποία μετά από έντονη λογομαχία χτύπησε τη σκηνοθέτιδα και την έβρισε. Το ζευγάρι κατευθύνθηκε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως όπου η σκηνοθέτις υπέβαλε μήνυση κατά της παρουσιάστριας. Μετά από λίγο η αστυνομία την εντόπισε και τη συνέλαβε.

Στην ομολογία του, ο camera man παραδέχτηκε πως είχε συνευρεθεί με την παρουσιάστρια, η οποία απάντησε στη μήνυση με ασφαλιστικά μέτρα κατά του ζευγαριού. Ωστόσο μέχρι στιγμής κανένας από τους τρεις δεν έχει χάσει τη θέση του από την ΕΡΤ.

Απιστία σοκ! Παρουσιάστρια της ΕΡΤ έπιασε με τη γειτόνισσα τον άνδρα της!

Παρουσιάστρια της ΕΡΤ έπιασε στα πράσα τον άνδρα της με τη γειτόνισσα και έγινε χαμός στα Βόρεια Προάστια!

Έχει ξεσπάσει σάλος!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η εντυπωσιακή σύζυγος έπαθε υστερία και τα ουρλιαχτά της έφτασαν μέχρι το… βουνό της Πεντέλης.

Οι γείτονες άκουσαν βρισιές, σπασίματα αντικειμένων και τα ουρλιαχτά της μοιχαλίδας γειτόνισσας. Οι δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια και, όπως ανέφερε έγκυρη πηγή στην «Espresso», ο άτακτος σύζυγός δεν τόλμησε να μπει ανάμεσά τους. Κι άλλη απιστία στη showbiz με γνωστό παντρεμένο τραγουδιστή!

Απιστία σοκ! Παρουσιάστρια της ΕΡΤ έπιασε με τη γειτόνισσα τον άνδρα της!

Ο παρουσιαστής ειδήσεων μεγάλου ιδιωτικού καναλιού έχει το προφίλ του ήρεμου και ψύχραιμου και αποφάσισε να μη λάβει μέρος στη θηλυκή σύγκρουση, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Οι γείτονες έμειναν αρκετή ώρα έξω από τα σπίτια τους, περιμένοντας με τα κινητά στα χέρια, έτοιμοι να καλέσουν την Άμεση Δράση. Τέτοιος χαμός γινόταν.

Κανείς δεν περίμενε ότι δύο αναγνωρίσιμα πρόσωπα, γονείς δύο αξιαγάπητων παιδιών, θα τσακώνονταν τόσο άγρια. Ιδιαίτερα για τον low profile δημοσιογράφο έπεσαν όλοι από τα σύννεφα. Ποιος θα περίμενε πως θα έριχνε «κέρατο» στην υπέροχη γυναίκα του;

Πηγή: athensmagazine.gr