Big Brother: Πότε θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα!

Όλες οι λεπτομέρειες!

Big Brother: Πότε θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα!

Ανακοινώθηκε η επίσημη πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου "Big Brother"! Πότε θα γίνει και τι να περιμένουμε από την "λαμπρή" έναρξη τελετής!

To μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η Κλεοπάτρα Πατλάκη ανακοίνωσε όλες τις αποκαλύψεις για την επιστροφή του γνωστού ριάλιτι!

Big Brother: Εκτός Ελλάδας τα γυρίσματα! Για ποιο λόγο;

Όπως ανακοινώθηκε, το Big Brother αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο στον ΣΚΑΙ, ενώ τα γυρίσματα πιθανότατα θα γίνουν στην Ελλάδα και όχι στην Πολωνία, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Όσο για τον παρουσιαστή, ακόμα αγνοείται μιας και ο Λιάγκας έχει δηλώσει on air πως δεν ενδιαφέρεται για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού!

Big Brother: Είναι επίσημο! Σε ποιο κανάλι επιστρέφει ο «Μεγάλος Αδερφός»;

Είναι πλέον επίσημο και το Big Brother θα είναι κοντά μας! Σε ποιο κανάλι επιστρέφει ο... «Μεγάλος Αδερφός»;

Ο «πατέρας» των ελληνικών ριάλιτι, o Big Brother γυρνάει στις μικρές μας οθόνες!

Το Big Brother επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα στο κανάλι του Φαλήρου.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:

«Ένα από τα πιο δημοφιλή ριάλιτι σόου, το Big Brother, επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Τα δικαιώματα του Big Brother εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ από την εταιρία Endemol Shine International για να το εντάξει στο πρόγραμμά του.

Φέτος, συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρώτη μετάδοσή του. Το επιτυχημένο ριάλιτι έχει προβληθεί σε 70 χώρες ανά τον κόσμο, αλλάζοντας τα τηλεοπτικά δεδομένα.

Το Big Brother της νέας εποχής έρχεται στον ΣΚΑΪ.»

Επικές στιγμές: Το Big Brother επιτρέφει στον ΑΝΤ1!

Μεσημέρι ΣΚΑΪ: Αδιανόητη η αντίδραση του όταν του ανακοίνωσαν on air ότι θα είναι παρουσιαστής του Big Brother!

Αδιανόητη η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα όταν του ανακοίνωσαν on air της εκπομπής «Μεσημέρι στον ΣΚΑΪ», ότι θα είναι παρουσιαστής του Big Brother!

Το θρυλικό ριάλιτι επιστρέφει μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και το τελευταίο διάστημα πολλά δημοσιεύματα θέλουν παρουσιαστή του Big Brother, τον Γιώργο Λιάγκα.

Έτσι, στην σημερινή εκπομπη του, Κλεοπάτρα Πατλάκη, του ανακοίνωσε πως θα είναι αυτός ο παρουσιαστής του Big Brother και ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά:

«Ωραία παιδιά, να αποκαλύψουμε την είδηση σήμερα, ότι εγώ φεύγω για Πολωνία 1η Γενάρη και θα κάνετε μόνοι σας την εκπομπή! Ο Παπανώτας θα είναι παρουσιαστής του δίνω την θέση μου…».

Γιώργος Λιάγκας: Απαντάει δημόσια αν θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother!

Ο ίδιος όπως καταλαβαίνουμε ούτε επιβεβαίωσε τις φήμες, αλλά ούτε και το αρνήθηκε, απλά έδωσε αυτήν την απάντηση αστειευόμενος!

Δείτε το σχετικό βίντεο: