Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

GNTM: Στο... τρέξιμο σήμερα τα κορίτσια! Ποια δεν θα τα καταφέρει και θα αποχωρήσει;

Τι θα δούμε απόψε;

GNTM: Στο... τρέξιμο σήμερα τα κορίτσια! Ποια δεν θα τα καταφέρει και θα αποχωρήσει;
News 11.11.2019 20:14

Στο τρέξιμο θα δούμε να είναι απόψε τα κορίτσια του GNTM, καθώς θα πρέπει μόνες τους να επιλέξουν τα outfits τους. Ποια δεν θα τα καταφέρει και θα αποχωρήσει;

Στο 18ο επεισόδιο (Τρίτη 5.11.19), η Σουζάνα Κουόλ δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη δοκιμασία και αποχώρησε για δεύτερη φορά.

Την καλύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με τους κριτές, είχε η Ίλντα Κρόνι.

Οι ανακατατάξεις στις ff και η νέα στάση της Κωνσταντίνας, αποτελούν τα βασικά σημεία συζήτησης, όταν η Ζενεβιέβ Μαζαρί κάνει την εμφάνισή της στο σπίτι του GNTM.

Μαζί με την ενδυματολόγο Jenny Sireac, η art director του διαγωνισμού έχει οργανώσει μια δοκιμασία styling, προκειμένου να δώσει στα κορίτσια ένα μάθημα πάνω στις τρέχουσες τάσεις της μόδας.

GNTM 11/11/2019

Τα δίδυμα, που σχηματίζονται, καλούνται να ανταλλάξουν ντουλάπες και να συνεργαστούν, αφήνοντας πίσω διαπροσωπικές διαφορές. Άλλωστε η εμπειρία αυτή τις προετοιμάζει για τη δοκιμασία αποχώρησης, που ακολουθεί, κατά την οποία πρέπει να συνδυάσουν modelling και φαντασία.

Το ‘Style on a Rush’ επιστρέφει στο φετινό GNTM, μόνο που αυτή τη φορά τα κορίτσια θα πρέπει μέσα σε 15’ να μας μεταφέρουν με τις επιλογές τους σε 5 διεθνείς προορισμούς ως fashion jetsetters.

Το διπλό αβαντάζ της Ίλντας και η πίεση της δοκιμασίας οδηγεί σε αποτελέσματα αμφίβολης αισθητικής, με τις υποψήφιες να χάνονται στη μετάφραση.

Οι κριτές στο πλατό περιμένουν να δουν influencers και να «ταξιδέψουν» με τις τελικές εικόνες, που φωτογράφησε η Αθηνά Λιάσκου. Κατάφεραν όλες να εμπνεύσουν με τα looks τους; Ποια θα χάσει το εισιτήριο για τη συνέχεια στο ταξίδι του GNTM;

«Βόμβα» για το GNTM: «Τσάκωσαν» τους κριτές στο αεροδρόμιο με προορισμό τον ημιτελικό!

«Βόμβα» για το GNTM. «Τσάκωσαν» και τους τέσσερις κριτές στο αεροδρόμιο της Αθήνας, με προορισμό τον ημιτελικό του reality μοντέλων.

Τα γυρίσματα έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Η πεντάδα όπως φαίνεται έχει ήδη βγει και λίγο έμεινε για να βγει η επόμενη νικήτρια.

Η κάμερα του Πρωινού, «τσάκωσε» τους κριτές, αλλά και την Ζενεβιέβ με την Χριστοπούλου στο αεροδρόμιο, με σκοπό να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο και να ταξιδέψουν στο Μιλάνι όπου θα πραγματοποιηθούν μερικά γυρίσματα για τον ημιτελικό, αλλά και τον τελικό.

Βέβαια, κανένας τους δεν απάντησε στους δημοσιογράφους αν αυτός είναι ο λόγος η κάποιος άλλος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαρτίνα! Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής της!

Μπουράκ Χακί: Τι έπαθε το πρόσωπο του συντρόφου της Χαράς Παππά; Φωτογραφίες που... «τρομάζουν»!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share