Παύλος Παπαδόπουλος: "Αδειάζει" το ΣΚΑΪ δημόσια! «Μου χρωστάνε 10.000 ευρώ...»

Τους "δίκασε" κανονικά!

Παύλος Παπαδόπουλος:

"Αδειάζει" δημόσια το ΣΚΑΪ ο Παύλος Παπαδόπουλος, νικητής του Power of Love! «Μου χρωστάνε 10.000 ευρώ...»!

Ο Παύλος Παπαδόπουλος ήταν αυτός που κατάφερε να βγει νικητής στο περσινό Power Of Love, κερδίζοντας το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ. Σε συνέντευξη ωστόσο που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής "Μεσημέρι Yes", εξήγησε πως έχει ακόμα χρωστούμενα από το κανάλι του Φαλήρου.

Power of Love: Ο Παύλος Παπαδόπουλος έκανε την αποκάλυψη για το χειρουργείο που πέρασε!

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Μου είχαν πει ότι τα λεφτά τα παίρνεις σύντομα. Έχουν περάσει 5 μήνες και δεν έχουν δώσει σημείο ζωής για τα λεφτά. Εννοείται ότι έχω παράπονο, γιατί ήμουν ένας άνθρωπος που τους έδινε τηλεθέαση. Θα ήταν σωστό τουλάχιστον να με ξοφλήσουν στην ώρα μου. Πέρα από αυτό μας έλεγαν πως ο ΣΚΑΪ θα μας προσφέρει πολλά. Εγώ δεν έχω δώσει ούτε μια συνέντευξη στον ΣΚΑΪ. Έδωσα μία στην Τατιάνα Στεφανίδου, 3 ώρες γύρισμα και δεν έπαιξε ποτέ. Μου χρωστάνε το τελικό έπαθλο στον ΣΚΑΙ. 10.00 ευρώ».

Power of Love: Δεν έχει πάρει ακόμη τα χρήματα του επάθλου ο Παύλος Παπαδόπουλος! (Βίντεο)

Ο Παύλος Παπαδόπουλος έκανε γνωστό πως ακόμη δεν έχει πάρει τα χρήματα του επάθλου, από τη νίκη του στο Power of Love!

Μίλησε για όλα στην εκπομπή "Όλα λάθος" του OPENtv!

Ο νικητής του φετινού Power of Love, Παύλος Παπαδόπουλος, μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι αλλά και τις πληρωμές!

Έκανε μάλιστα γνωστό πως δεν έχει λάβει ακόμη τα χρήματα για το έπαθλο του νικητή!

Χαρακτηριστικά είπε: «Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα στις πληρωμές μας. Μπορεί να αργούσανε πέντε ημέρες, αλλά τα παίρναμε. Παίρναμε κάποια χρήματα όλοι οι παίκτες, και όποιος κέρδιζε το έπαθλο, έπαιρνε και αυτά τα χρήματα».

Όσο για το αν έχει λάβει το χρηματικό έπαθλο του νικητή, τόνισε: «Το συζητάμε για να δούμε πότε θα το πάρουμε. Πιστεύω θα είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Power of love: Έξαλλος πρώην παίκτης! «Άδειασε» την παραγωγή!