Τζίνα Αλιμόνου: Έμοιαζε με άγγελο ντυμένη στα λευκά! Η εμφάνιση που θύμιζε άλλη εποχή!

Μαγνήτισε όλες τις κάμερες!

Τζίνα Αλιμόνου: Έμοιαζε με άγγελο ντυμένη στα λευκά! Η εμφάνιση που θύμιζε άλλη εποχή!

Η εμφάνιση που έκλεψε τις εντυπώσεις στην χθεσινή επίδειξη μόδας, ανήκε αναμφισβήτητα στην Τζίνα Αλιμόνου! Η καλλονή έμοιαζε με άγγελο ντυμένη στα λευκά και προκάλεσε νοσταλγία, καθώς η εμφάνισή της θύμιζε άλλη εποχή!

Όλοι την κοιτούσαν σαν να ήταν "θαύμα εξ'ουρανού"!

Τζίνα Αλιμόνου: Ανοίγει τα "φτερά" της! Αποκάλυψη τώρα για το νέο βήμα στη ζωή της!

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly, την "τσάκωσε" στο πλάι των Γιάννη Ράπτη και Δημήτρη Μαστρόκαλο, με την ίδια να δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ!

Τζίνα Αλιμόνου άγγελος

H ίδια πιο λαμπερή από ποτέ, προτίμησε να αναδείξει το ύψος της και το σώμα της, φορώντας ένα μακρύ, λευκό φόρεμα, που θύμιζε δεκαετίες του '50, '60 με λεπτομέρειες από δαντέλα. Φυσικά, θέλοντας να κρατήσει την απλότητα στην εμφάνισή της, προτίμησε να μην φορέσει πολλά αξεσουάρ και να κρατήσει το μακιγιάζ της απλό!

Φρόντισε να τονίσει την φυσική της ομορφιά και το πέτυχε, μιας και όλοι συζητούσαν για την "αγγελική εμφάνιση" της βραδιάς!

Τζίνα Αλιμόνου εμφάνιση

Ωστόσο φρόντισε να δείξει και μια πιο ροκ πλευρά της, επιλέγοντας μαύρες ψηλές μπότες ώστε να "σπάσει" το λουκ και να το κάνει πιο σύγχρονο!

Τζίνα Αλιμόνου: Χαμογελά ξανά! Η ανακοίνωση για το νέο ξεκίνημα...

Η ανακοίνωση για το νέο ξεκίνημα της Τζίνας Αλιμόνου! Χαμογελάει ξανά...

Στο περιοδικό Gala και τον Διονύση Θανασούλα έδωσε συνέντευξη η Τζίνα Αλιμόνου, η οποία αναφέρθηκε, όπως ήταν φυσικό, και στον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Παύλο Βαρδινογιάννη.

«Εκτός του ότι κάθε χρόνο κερδίζω περισσότερη σοφία και γνώση, αυτό είναι το καλοκαίρι όπου είμαι πιο ήρεμη, έχω βρει τις καινούργιες μου ισορροπίες και δόξα τω θεώ είμαι καλά κι εγώ και τα παιδιά μου. Πλέον έχω χαράξει μια νέα πορεία και προσπαθώ να κάνω πράγματα που ήθελα εδώ και πολύ καιρό, οπότε νομίζω ότι είμαι και πολύ πιο χαρούμενη. Έχω μπει στη διαδικασία μιας μεγάλης προετοιμασίας εδώ και μήνες για το νέο μου επαγγελματικό εγχείρημα στο YouTube και το Instagram και τον όποιο χρόνο περισσεύει από τις ανάγκες των παιδιών τον αφιερώνω στο στήσιμο της δουλειάς που θα παρουσιάσω σε δύο εβδομάδες.

Αποκάλυψη! Η κατάθεση της Αλιμόνου εναντίον Βαρδινογιάννη και oι κατηγορίες για ναρκωτικά και βίαιη συμπεριφορά! Στην δημοσιότητα όλα...

Τόσο εγώ όσο και ο πρώην σύζυγός μου είμαστε δημόσια πρόσωπα, αλλά το θέμα ήταν ότι ο χωρισμός μας πήρε μεγάλες διαστάσεις και δόθηκαν στη δημοσιότητα ανυπόστατες πληροφορίες, ειδικά σε ότι αφορούσε εμένα. Αυτό πραγματικά δεν το περίμενα. Με βρήκε και λίγο απροετοίμαστη, αλλά επειδή κατάγομαι από τη Σπάρτη δεν το έβαλα κάτω και το πάλεψα με τα κατάλληλα μέσα. Πλέον το αφήνω πίσω μου όλο αυτό, παρότι ακούστηκαν τέρατα. Αφού αντέδρασα όπως μπορούσα στις συγκεκριμένες κατηγορίες, η μόνη απόδειξη πια ότι προχωράω στη ζωή μου είναι το να κάνω καινούργια πράγματα», είπε η Τζίνα Αλιμόνου.