Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το πρόβλημα που «ξέσπασε» στο πρόσωπό της! Έδωσε «μάχη»!

Τα σημάδια και το βίντεο «κλειδί»!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το πρόβλημα που «ξέσπασε» στο πρόσωπό της! Έδωσε «μάχη»!

Έδωσε «μάχη» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με το πρόσωπό της και το πρόβλημα που «ξέσπασε» σε αυτό! Τι έχει συμβεί;

Η ίδια, έδωσε την δική της απάντηση για ένα πολύ κοινό πρόβλημα που έχουμε όλες, μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι της στο Υοutube!

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που ακόμα και μετά τα χρόνια της εφηβείας έχουν στο δέρμα τους περισσότερο ή λιγότερο έντονα σημάδια ακμής. Πολλές φορές το πρόβλημα είναι θέμα γονιδίων, ωστόσο εξίσου μεγάλο ρόλο παίζει η διατροφή και το τι περιλαμβάνει. Το παραπάνω πρόβλημα αντιμετώπισε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία και μοιράζεται σε σχετικό βίντεο τα δικά της tips:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη- Κωνσταντίνος Βασάλος: Έφυγαν από την Ελλάδα! Τι συνέβη;

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το άγνωστο πρόβλημα που αντιμετωπίζει μετά το Survivor! Το συκώτι και το θέμα στο στομάχι!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραχώρησε συνέντευξη στο People και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μετά το παιχνίδι αλλά και την δυσκολία της για να επαναφέρει την περίοδο που της κόπηκε.

Όλοι είχαμε παρατηρήσει πως μέσα στο παιχνίδι είχε πρηστεί πολύ όμως κανείς δεν ήξερε τι ακριβώς συμβαίνει.

Η δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά:

"Η περίοδός μου είχε κοπεί. Από το Φεβρουάριο (πριν μπω στο παιχνίδι) αδιαθέτησα ξανά στα τέλη Οκτωβρίου. Πέρασα πολύ δύσκολα με αυτό. Ο γιατρός μου, τον οποίο συνάντησα αμέσως μόλις ήρθα στην Αθήνα, με πίεσε να πάρω κάποια αγωγή, αλλά εγώ ήθελα να το αφήσω να κυλήσει και να επανέλθει από μόνο του. Χαλάρωσα κι όταν μπήκα στην καθημερινότητά μου επανήλθε. Όταν άρχισα να πρήζομαι, είχα απευθυνθεί στο γιατρό του ριάλιτι και μου είπε να μην αγχώνομαι, οπότε, επειδή του είχα εμπιστοσύνη, περίμενα απλά να επιστρέψω και να επανέλθει. Με το στομάχι και το συκώτι μου έχω ακόμη ένα θέμα. Μετά το παιχνίδι έχω σταματήσει να τρώω τις ποσότητες που έτρωγα. Τρώω πολύ λίγο και φουσκώνω κατευθείαν."