GNTM: Η Σπυρούλα Κάιζερ μιλάει για όλα και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της!

Οι δηλώσεις που δεν περιμέναμε!

GNTM: Η Σπυρούλα Κάιζερ μιλάει για όλα και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της!

Η Σπυρούλα Κάιζερ βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και μίλησε ανοιχτά για όλα! Η πρώην παίκτρια του GNTM αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της!

Το μοντέλο χωρίς κόμπλεξ απάντησε σε όλες τις κρίσιμες ερωτήσεις!

GNTM: Αποχώρησε ένα από τα φαβορί! Δεν το πίστευε κανείς! (Βίντεο)

Η 24χρονη που αποχώρησε από το σόου στο χθεσινό βραδινό επεισόδιο αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως πήρε το όνομά της, και τι σημαίνει.

Σε ερώτημα που της έθεσαν πιο συγκεκριμένα για το όνομά της, εκείνη δήλωσε, «To Κάιζερ το είχε πάρει ο παππούς μου από το χωριό. Ήταν παρατσούκλι, γιατί ο παππούς μου έμοιαζε του βασιλιά του Κάιζερ στη Γερμανία. Και το επίθετο έμεινε από το χωριό» είπε χαρακτηριστικά η Σπυρούλα.

GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Σπυρούλας Κάιζερ μετά την αποχώρησή της!

Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση της Σπυρούλας Κάιζερ αμέσως μετά την αποχώρησή της από το GNTM!

Ήταν μία από τις πιο αγαπημένες παίκτριες, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά στο διαγωνισμό. Η Σπυρούλα Κάιζερ μας έκλεψε τις καρδιές ήδη από την οντισιόν της!

GNTM: Αποχώρησε ένα από τα φαβορί! Δεν το πίστευε κανείς! (Βίντεο)

Μετά τη χτεσινή της αποχώρηση, το εκρηκτικό μοντέλο έκανε την πρώτη της ανάρτηση θέλοντας να ευχαριστήσει όλη την παραγωγή του ριάλιτι, τους κριτές αλλά και την Έλενα Χριστοπούλου με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί ενώ ξεκίνησε το μήνυμά της με μία σπόντα!

«Με διώξανε από το σαφάρι της Αφρικής και με στείλανε πίσω στο σαφάρι του Ντουμπάι. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την παραγωγή του Star και του GNTM και φυσικά την αγαπημένη μου coach Έλενα Χριστοπούλου, τη μία και μοναδική Ζενεβιέβ Μαζαρί και τους κριτές μας…

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που πιστέψατε σε μένα και που μου δώσατε την ευκαιρία να ζήσω όλες αυτές τις αξέχαστες στιγμές. Και το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστάω στον κόσμο όπου με στήριζε σε αυτό το όμορφο ταξίδι. Σας αγαπώ πολύ».

TAGS