GNTM: Η Κωνσταντίνα τα "μαζεύει" για τις FF! Έγιναν φίλες και τώρα τα... γυρνάει!

Τι είπε για την Κάτια;

GNTM: Η Κωνσταντίνα τα

H Κωνσταντίνα από το GNTM τα "μαζεύει" για τις FF μετά την "είσοδο" της στην παρέα τους. Έγιναν φίλες και τώρα τα... γυρνάει το μοντέλο.

"Πόλεμος" επικρατεί μέσα στο σπίτι, καθώς τα κορίτσια έχουν χωριστεί σε δυο στρατόπεδα και τα πυρά ανάμεσα τους δεν σταματούν.

Ειδικά, μετά την αποχώρηση της Σουζάνα, τα αίματα "άναψαν" καθώς την θέση της πήρε η Κωνσταντίνα, κάτι που ενοχλεί τις υπόλοιπες κοπέλες.

«Νιώθω ότι κάποια κορίτσια έχουν ενοχληθεί από εμένα. Έχω παρατηρήσει από τη Μαρίνα ότι πολλές φορές την ενοχλεί που μπορεί να μιλάω ή να βοηθάω τα κορίτσια στις φωτογραφίσεις. Και η Κέισι είναι πιο έντονη τις τελευταίες ημέρες μαζί μου, ή μπορεί να μη μου μιλήσει καθόλου. Οι FF δε με δέχτηκαν στην ομάδα τους, γνωριστήκαμε παραπάνω. Μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας τους, ανοίχτηκα παραπάνω, γιατί πραγματικά μου βγήκε και έτσι αρχίσαμε να κάνουμε παραπάνω παρέα. Είναι με ποιους ανθρώπους θα ταιριάξω. Η Κάτια πίστευα πως ήταν αλλιώς μπροστά από τις κάμερες και το παίζει. Αλλά καμία σχέση» είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα, στην κάμερα.

GNTM: «Τσακώσαμε» την Σουζάνα με τον σύντροφο της! Αυτό είναι το πρόσωπο του!

«Τσακώσαμε» την Σουζάνα από το GNTM με τον σύντροφο της και αυτό είναι το πρόσωπο του. Τους είδαμε για πρώτη φορά σε δημόσια εμφάνιση.

Κατά καιρούς έχουμε δει τους συντρόφους των κοριτσιών του ριάλιτι μοντέλων, ωστόσο της συγκεκριμένης τον βλέπουμε πρώτη φορά.

Η Σουζάνα ήταν η προτελευταία αποχώρηση από το GNTM και για δεύτερη φορά, αφού οι κριτές θέλησαν μετά την αποχώρηση της Μαρτίνας να της δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία, την οποία ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκε.

Μπορεί να αποχώρησε όμως το όνειρο της δεν το σταμάτησε. Μάλιστα, περπάτησε στο Ζάππειο με αφορμή την 26η AXDW

Στους φωτογράφους μετά το τέλος της πασαρέλας δεν πόζαρε μόνη της, αλλά με τον σύντροφο της Gio Melody. Αυτός είναι.

undefined

undefined

GNTM: Έπεσαν όλα τα μαλλιά της Σουζάνα και αναγκάστηκε να βάλει περούκα! Αυτή είναι η εικόνα της! (Βίντεο)

Έπεσαν όλα τα μαλλιά της Σουζάνα από το GNTM και αναγκάστηκε να βάλει περούκα. Αυτή είναι η εικόνα του μοντέλου σήμερα.

Μετά την αποχώρηση της από το σπίτι, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» όπου και αναφέρθηκε στην εμπειρία της μέσα στο παιχνίδι.

Μεταξύ άλλων, και της αναφορά της στην διπλή της αποχώρηση, έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη, καθώς εμφανίστηκε στο πλατό με περούκα και οι παρουσιαστές αναρωτήθηκαν το γιατί.

«Είναι προσωρινό, χθες πήγα να επιχειρήσω να κάνω κάτι στο μαλλί μου ένα αφρικάνικο wave και μου έπεσαν όλα τα μαλλιά! Ήμουν πάρα πολύ φρικαρισμένη και αναγκάστηκα να αγοράσω μία περούκα για να έρθω εδώ», είπε χαρακτηριστικά η Σουζάνα Κουόλ και έμειναν όλοι άφωνοι.

TAGS