GNTM: Η Άννα Μαρία "αδειάζει" την Κωνσταντίνα και τις "FF"! «Η πιο περίεργη κοπέλα...»

Ατάκες που καίνε!

GNTM: Η Άννα Μαρία

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου δε διστάζει στιγμή και "αδειάζει" για μία ακόμη φορά τις "FF" αλλά και την Κωνσταντίνα Φλώρου! «Η πιο περίεργη κοπέλα του GNTM...»

Το "Bratis Girl" το αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή τόσο για την ομορφιά της και τον χαρακτήρα της όσο και για τις "καυτές" ατάκες που πετάει! Είναι ξεκάθαρα ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού και όχι άδικα.

GNTM: Έχετε δει τον κούκλο σύντροφο της Άννας Μαρίας Ηλιάδου;; Δε θα το πιστεύετε!

Τελευταία στο στόχαστρό της έχει μπει η Κωνσταντίνα, με την οποία ενώ στην αρχή έδειχναν να βρίσκονται πιο κοντά, τον τελευταίο καιρό έχουν απομακρυνθεί πολύ, κάτι που έδειξε η Άννα Μαρία και στη φωτογράφηση που είχε το πλεονέκτημα.

Μετά την ουσιαστική εισχώρηση της Κωνσταντίνας στις "FF", οι υπόλοιπες κοπέλες φάνηκε να απαξιούν πλήρως για εκείνη με την Άννα Μαρία να πετάει και μερικά σχόλια "φωτιά" μετά το τέλος του χτεσινού επεισοδίου του GNTM.

«Σκεφτόμαστε τώρα που έφυγε η Κάιζερ να πάμε να μείνουμε στο άλλο δωμάτιο χωρίς την Κωνσταντίνα. Δεν την χρειαζόμαστε. Εγώ την Κωνσταντίνα την είχα κάνει πίσω, γιατί είδα ότι δεν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες και δεν μου αρέσει η παρέα της. Άρχισε να κάνει παρέα με τις FF τις οποίες έκραζε. Και οι FF έκραζαν την Κωνσταντίνα. Δεν ξέρω τι γίνεται και δε με νοιάζει. Η πιο περίεργη κοπέλα μέσα στο σπίτι προφανώς είναι η Κωνσταντίνα. Μερικές φορές νιώθω ότι έχουμε ένα ζόμπι μέσα στο σπίτι» ήταν τα λόγια της.

GNTM: "Αδειάζει" δημόσια τις "FF" η Άννα Μαρία: «Άλλη ήθελα να φύγει πρώτα...»!

GNTM: Η Άννα Μαρία Ηλιάδη "αδειάζει" δημόσια τις "FF"! «Άλλη ήθελα να φύγει πρώτα...»! Η δήλωση της παίκτριας που θα συζητηθεί!

Η Σουζάνα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το χτεσινό επεισόδιο, και η Άννα Μαρία Ηλιάδη κλήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση αυτή στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

GNTM: Αγνώριστη η Λυδία Κατσανικάκη! Μας άφησε άφωνους με μαύρο καρέ μαλλί!

Συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία, η οποία ήταν και η νικήτρια της χτεσινής δοκιμασίας αποκάλυψε ποια παίκτρια θα ήθελε να φύγει πρώτα: «Θα ήθελα να φύγει η Κάτια ή η Μαρτίνα από την πεντάδα. Δεν υπάρχει αρχηγός στις «FF», κυρίως όμως τα νήματα κινούν η Μαρτίνα κι η Κάτια».

TAGS