Χρυσή Βαρδινογιάννη- Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Είναι full in love και δεν το κρύβουν!

Τους συνέλαβε ο φακός!

Χρυσή Βαρδινογιάννη- Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Είναι full in love και δεν το κρύβουν!

Η Χρυσή Βαρδινογιάννη και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είναι full in love και δεν το κρύβουν καθόλου!

Το ζευγάρι είναι μαζί 1,5 χρόνο και όπως όλα δείχνουν είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Οι δυο τους έκαναν κοινή έξοδο και τράβηξαν πάνω τους όλα τα φλας των φωτογράφων.

Χρυσή Βαρδινογιάννη - Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι!

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, "συνέλαβε" το ζευγάρι, όταν το βράδυ της Δευτέρας επισκέφθηκαν το "Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου" προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση την οποία σκηνοθετεί αλλά και πρωταγωνιστεί η αγαπημένη φίλη του ηθοποιού, Σμαράγδα Καρύδη.

Ο λόγος για την παράσταση "Του Κουτρούλη ο γάμος" στην οποία η η Σμαράγδα Καρύδει συμπρωταγωνιστεί με τον Νίκο Κουρή.

Η Χρυσή Βαρδινογιάννη βρέθηκε επίσης την περασμένη εβδομάδα και στην πρεμιέρα του αγαπημένου της, στη θεατρική παράσταση «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ».

Μαρκουλάκης- Βαρδινογιάννη

Χρυσή Βαρδινογιάννη: Οι φωτογράφοι την "τσάκωσαν" στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη!

Οι φωτογράφοι την "τσάκωσαν" την Χρυσή Βαρδινογιάννη να βρίσκεται στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, στην επίσημη πρεμιέρα του. Δεν γινόταν να λείπει από το πλάι του σε μια τόσο σημαντική ημέρα.

Η Χρυσή Βαρδινογιάννη πήγε στο Θέατρο Αθηνών, για να παρακολουθήσει τον αγαπημένο της, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο έργο «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ».

Ένα θρυλικό αριστούργημα του σύγχρονου θεάτρου, που ακροβατεί ανάμεσα στην κωμωδία, το παράλογο και την τραγωδία, παρουσιάζεται φέτος τον χειμώνα στο Θέατρο Αθηνών.

Βαρδινογιάννη - Μαρκουλάκης: "Κρυφτούλι" με τους φωτογράφους! Που τους "τσακώσαμε";

Η Χρυσά Βαρδινογιάννη μάλιστα, πόζαρε στο φακό μαζί με την Χριστίνα και την Όλγα Κεφαλογιάννη.
Χρυσή Βαρδινογιάννη  Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Χρυσή Βαρδινογιάννη - Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Ο πραγματικός λόγος που αναβάλουν τον γάμο!

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που αναβάλουν το γάμο Χρυσή Βαρδινογιάννη και Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης; Αποκάλυψη τώρα!

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο και όπως λένε όσοι τους ξέρουν, παραμένουν πάρα πολύ ερωτευμένοι και αγαπημένοι. Τόσο που κάποια στιγμή αποφάσισαν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα και να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Κάτι που δεν αποδείχθηκε απλό...

Γιατί αναβάλουν τον γάμο;

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού ciao, κάποιες πηγές αναφέρουν πως το ζευγάρι είχε ήδη κανονίσει τις λεπτομέρειες και είχαν μεταξύ τους βρει την ημερομηνία! Γιατί, λοιπόν, δεν γίνεται ο γάμος; Πολύ κοντινές πηγές στο ζευγάρι επιβεβαιώνουν ότι πράγματι ήταν έτοιμο να προχωρήσει σε γάμο και μάλιστα άμεσα αλλά τελικά αποφάσισε να αναβάλει το μυστήριο!

Και ο λόγος όπως λένε είναι ότι μετά από συζητήσεις μεταξύ τους αλλά και με τον πατέρα της Χρυσής, αποφάσισαν να μην βιαστούν καθώς το διαζύγιο της με το Νίνο είναι ακόμα σχετικά νωπό και τα παιδιά της μικρά. Με δεδομένη τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε από αυτό το χωρισμό και το γεγονός ότι θέλει όλα να κυλάνε ήρεμα στη ζωή της, ώστε να μπορέσει να μεγαλώσει και με την ανάλογη ηρεμία τα παιδιά της, η Χρυσή συμφώνησε ότι ίσως είναι καλύτερα να περιμένουν ακόμα λίγο καθώς άλλωστε και τίποτα δεν τους βιάζει!