Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος Λιάγκας: Πέταξε "καρφιά" για το περιστατικό με το ΑΠΘ - «Το "συγγνώμη" πρέπει να γίνεται δεκτό κάποιες φορές»!

Τι είπε δημόσια;

Γιώργος Λιάγκας: Πέταξε
News 12.11.2019 15:46

Ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε "καρφιά" για το περιστατικό με το ΑΠΘ. «Το "συγγνώμη" πρέπει να γίνεται δεκτό κάποιες φορές», είπε.

Ο παρουσιαστής σήμερα στην εκπομπή του αναφέρθηκε για δεύτερη φορά θέλησε να δείξει πόσο έχει μετανιώσει για το "χιούμορ" που έκανε.

Ο Γιώργος Λιάγκας, μετά τις εξελίξεις που έγινε γύρο από το συγκεκριμένο θέμα, έκανε ένα νέο σχόλιο με αφορμή τις ευχές που έδωσε στην Ελεάννα Τρυφίδου για τα γενέθλια της. Όταν είπε πως πάνω από όλα αξίζει να έχουμε υγεία ο παρουσιαστής, πρόσθεσε: «Και μυαλό, συγκεντρωμένο».

Η Ελεάννα Τρυφίδου θέλησε να δικαιολογηθεί και να πει πως το μυαλό κάποιες φορές φεύγει, με τον ίδιο να συνεχίζει και να λέει: «...ανθρώπινο. Όπως και το "συγγνώμη" είναι ανθρώπινο και πρέπει να γίνεται δεκτό κάποιες φορές. Ειδικά άμα είναι ξεκάθαρο και ειλικρινές. Και το ξαναλέμε πάλι, δεν έχουμε πρόβλημα».

Πάνε στο ΕΣΡ τον παρουσιαστή! Απίστευτα μπλεξίματα για το κανάλι!

Απίστευτα μπλεξίματα για το κανάλι έφερε η προσφυγή στον Γιώργο Λιάγκα! Πάνε στο ΕΣΡ τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ.

Το ατυχές αστείο που έγινε στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" σχετικά με το συμβάν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, φαίνεται πως θα κοστίσει ακριβά στο ΣΚΑΪ, μιας και ο παρουσιαστής δέχθηκε προσφυγή στο ΕΣΡ.

"Καταπέλτης" η Ρούλα Κορομηλά για τον παρουσιαστή του "Μεσημέρι ΣΚΑΪ"! «Έχει χαθεί το μέτρο... λυπάμαι»!

Βέβαια, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη μέσα από την εκπομπή του λέγοντας: «Εμείς εδώ σαν εκπομπή κάναμε ένα λάθος στον τρόπο που αντιμετωπίσαμε την είδηση, το αντιμετωπίσαμε σαν να είμαστε σε μια παρέα, σε ένα καφενείο…». Το σχόλιο ωστόσο και η "πλάκα" είχαν ήδη προλάβει να σηκώσουν θύελλα αντιδράσεων, με το σωματείο "Το Μωβ" το οποίο υποστηρίζει τα γυναικεία δικαιώματα να κάνει προσφυγή στον παροσουσιαστή.

Η επιστολή που έστειλε το σωματείο:

«Αθήνα, 8-11-2019
Η οργάνωσή μας έχει μεταξύ των στόχων της την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε επίσκεψη που κάναμε στο ΕΣΡ πριν μερικούς μήνες, κατά την οποία δύο μέλη μας συζήτησαν μαζί σας τις ανησυχίες μας για τον τρόπο που χειρίζονται τις ζωές και τα δικαιώματα των γυναικών κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές.

Θέλουμε να καταγγείλουμε ότι η εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ παρουσίασε στις 7/11/2019 με εξευτελιστικό τρόπο μια σοβαρή και ακραία μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης την οποία υπέστη στις 6/11/2019 φοιτήτρια μέσα στη βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ μελετούσε, δικαιολογώντας μάλιστα τον ένοχο, διακωμωδώντας και υποβιβάζοντας το αδίκημα .

Η οργάνωσή μας θα ενημερώσει και την επιτροπή GREVIO η οποία έχει συστηθεί από το Συμβούλιο της Ευρώπης και έχει ως θεσμικό της ρόλο την παρακολούθηση της τήρησης των προβλέψεων της Σύµβασης του Συµβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη και την καταπολέµηση της βίας κατά των γυναικών και της ενδοοικογενειακής βίας (Σύμβασης της Κωνσταντινούπολης).

Σας καταγγέλλουμε το γεγονός και σας ζητούμε ως Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να τιμωρήσετε άμεσα τους ενόχους μιας τόσο προσβλητικής εκπομπής για την αξιοπρέπεια των γυναικών.
Η Πρόεδρος του Μωβ
Βέρα Σιατερλή»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Καταπέλτης" η Ρούλα Κορομηλά για τον παρουσιαστή του "Μεσημέρι ΣΚΑΪ"! «Έχει χαθεί το μέτρο... λυπάμαι»!

Γιώργος Λιάγκας: "Λύγισε" ο παρουσιαστής! Τα πλάνα που τον συγκίνησαν και ξέσπασε - «Είναι θύμα»! (Βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr

Share