Το δημόσιο μήνυμα στον Κώστα Μπακογιάννη: «Η κα Γκαγκάκη δεν πρέπει να μείνει στην θέση της»!

Τι συνέβη;

Το δημόσιο μήνυμα στον Κώστα Μπακογιάννη: «Η κα Γκαγκάκη δεν πρέπει να μείνει στην θέση της»!

Ένα δημόσιο μήνυμα στον Κώστα Μπακογιάννη έστειλαν μετά τον ντόρο που έχει ξεσπάσει στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». «Η κα Γκαγκάκη δεν πρέπει να μείνει στην θέση της».

Μ ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Γερουλάνος, επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα είσαι εσύ» καλεί τον δήμαρχο Αθηναίων να αποπέμψει την δημοτική σύμβουλο Κατερίνα Γκαγκάκη.

Αφορμή, τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή για την φοιτήτρια στο ΑΠΘ, τα οποία έφεραν θύελλα αντιδράσεων.

«Είχαμε την ελπίδα πως είτε η κα Γκαγκάκη, προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης, είτε ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Μπακογιάννης, θα αντιλαμβάνονταν την ουσία αλλά και τον συμβολισμό που εμπεριέχει η επίσημη ενασχόληση με τον πολιτισμό της Αθήνας καθώς και τη σημασία του παραδείγματος στο χώρο του πολιτισμού και της πολιτικής, αναλαμβάνοντας με παρρησία και χωρίς τυμπανοκρουσίες τις ευθύνες τους. Τα πράγματα είναι απλά: Η κα Γκαγκάκη δεν μπορεί και δεν θα έπρεπε να παραμείνει στη θέση της, ως ένδειξη κατανόησης ότι συμπεριφορές όπως η δική της στην επίμαχη τηλεοπτική εκπομπή δεν έχουν θέση ούτε στον χώρο ευθύνης της, ούτε στην ελληνική κοινωνία». έγραψε.

Κώστας Μπακογιάννης μήνυμα για Γκαγκάκη

Κώστας Μπακογιάννης: Με sport look στο Μαραθώνιο! Πού ήταν η Σία;

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε στο Μαραθώνιο στο κέντρο της Αθήνας με sport look αλλά ήταν μόνος! Πού ήταν η Σία Κοσιώνη;

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου έγινε ο 37ος αυθεντικός Μαραθώνιος με τον Κώστα Μπακογιάννη να δίνει το "παρών" με μία πιο αθλητική εμφάνιση. Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος του Δήμου Αθηναίων βρέθηκε εκεί προκειμένου να σημάνει την έναρξη του Μαραθωνίου.

Κώστας Μπακογιάννης: Πάει στα δικαστήρια πασίγνωστο δημοσιογράφο! Τι συνέβη;

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr συνέλαβε τον Κώστα Μπακογιάννη, όχι όμως και τη Σία Κοσιώνη! Πού ήταν η δημοσιογράφος;

Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννη: Ο γιος τους έχει μεγαλώσει πολύ! Η φωτογραφία από την παρέλαση!

Ο γιος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη έχει μεγαλώσει πολύ. Με την φωτογραφία από την παρέλαση θα «λιώσετε».

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο συχνά στα social media μοιράζονται όμορφες στιγμές τους.

Σε μια από αυτές τις στιγμές, η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Δήμου να παρακολουθεί με αφοσίωση την παρέλαση.

Σία Κοσιώνη: Το πρώτο αεροπορικό ταξίδι με τον δικό της... Σουπερμαν!

Στην λεζάντα της έγραψε: «Μαμά! Ουαου! Μαμά! Ουαου! Ή αλλιως, θαυμάζοντας τα μεγάλα τα παιδια που κάνουν παρέλαση! Χρόνια πολλά σε όλους! #28oct #28october #national #anniversary #greece #parade #athens #kids #schools #syntagma #proud».

Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννη: Ο γιος τους έχει μεγαλώσει πολύ! Η φωτογραφία από την παρέλαση