Ελένη: Το περιστατικό που έζησε στην τράπεζα με τηλεθεάτρια! Δεν φαντάζεστε τι την ρώτησε!

Τι συνέβη;

Ελένη: Το περιστατικό που έζησε στην τράπεζα με τηλεθεάτρια! Δεν φαντάζεστε τι την ρώτησε!

Το περιστατικό που έζησε στην τράπεζα αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της. Δεν φαντάζεστε τι την ρώτησε τηλεθεάτρια.

Η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί το συμβάν με τους συνεργάτες της, καθώς της έκανε μεγάλη εντύπωση.

Ελένη Μενεγάκη: Αδιανόητο ατύχημα on air! Άνοιξε το φόρεμα της στα πόδια! (Βίντεο)

«Να σας πω και την ιστορία που έζησα σήμερα. Έχω σταματήσει να μπω στην τράπεζα. Κι εκεί που βγαίνω τρέχοντας γιατί έχω δει ότι η ώρα έχει περάσει και τρέχω να προλάβω, βλέπω μια κυρία με το εγγονάκι της, έχει σημασία αυτό που σας λέω. Να αγκαλιαστούμε, να βγάλουμε και δυο φωτογραφίες με το εγγονάκι, και εκεί που είμαι με το εγγονάκι, μου λέει η γιαγιά «έχετε και τον Νίκο σήμερα». Προσπαθώ κι εγώ να σκεφτώ ποιο από όλα τα θέματα να εννοεί και από πού να το είδε γιατί εγώ δεν προμοτάρω θέματα. Τη ρώτησα ποιόν Νίκο να εννοεί, «ο Πολυδερόπουλος» μου λέει. Λέω «με συγχωρείτε, είναι φίλος σας; Πως το ξέρετε;» Και μου είπε ότι το είδε στο facebook. Να πω ότι μου το έλεγε μια 16χρονη να το καταλάβω. Ποιος παίζει με τα facebook και εγώ δεν ξέρω τίποτα;» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Ελένη Μενεγάκη: Το σπίτι της δεν είναι μόνο πανάκριβο! Καρέκλα στην τραπεζαρία της κάνει 30 ευρώ!

Κι όμως το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη δεν είναι μόνο πανάκριβο αφού έχει καρέκλα στην τραπεζαρία της που κάνει μόλις 30 ευρώ! Τα ντοκουμέντα με αποδείξεις...

Μιλάμε για το σπίτι της στην Άνδρο, το οποίο επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία! Άλλωστε όπως λέει η ίδια η Ελένη, η Άνδρος είναι πλέον... ο τόπος της!

Εμείς τρυπώσαμε μέσα στο εξοχικό της με τον Ματέο Παντζόπουλο, στο οποίο πηγαίνει πάντα για στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Η παρουσιάστρια έχει ένα μοναδικό σπίτι, το οποίο προσφέρει τα πάντα και το πιο σημαντικό, δεν είναι καθόλου "υπερβολικό". Αν παρατηρήσετε μάλιστα θα δείτε ότι στην τραπεζαρία, δίπλα στο τζάκι, υπάρχουν μόνο καρέκλες «σκηνοθέτη» οι οποίες είναι από απλό πανί και κοστίζουν μόνο 30 ευρώ! Εξάλλου αυτή τη περίοδο, είναι σε έκπτωση... Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Το εντυπωσιακό σαλόνι Η κρεβατοκάμαρα της ΜενεγάκηΤο καθιστικό της ΜενεγάκηΤο εντυπωσιακό σαλόνι undefined