Δούκισσα Νομικού: Το πρόσωπό της έγινε... μπλε! Τι συνέβη; Δείτε την φωτογραφία...

Δε θα την αναγνωρίσετε!

Δούκισσα Νομικού: Το πρόσωπό της έγινε... μπλε! Τι συνέβη; Δείτε την φωτογραφία...

Τι συνέβη και το πρόσωπο της Δούκισσας Νομικού έγινε... μπλε; Δείτε την φωτογραφία και θα καταλάβετε...

Η όμορφη παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να αφιερωθεί στην οικογένειά της, στον σύζυγο και τα παιδιά της!

Έτσι, η Δούκισσα Νομικού απέχει από τα τηλεοπτικά δρόμενa - αν και σύντομα μπορεί να επιστρέψει - αλλά πάντα προσέχει τον εαυτό της όσο μπορεί με δύο μικρά παιδιά και ένα σπίτι που έχει τόσες ευθύνες!

Η Δούκισσα Νομικού βρίσκει πάντα χρόνο για να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποια στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Έτσι, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, οπου το πρόσωπό της ήταν... μπλε!

Ποιος ήταν όμως ο λόγος; Η περιποίηση που φροντίζει να κάνει για την επιδερμίδα της, καθώς έβαλε μια μάσκα ομορφιάς.

Δείτε την φωτογραφία:

Δούκισσα Νομικού πρόσωπο

Δούκισσα Νομικού: Είναι έτοιμη να πάρει την μεγάλη απόφαση μετά την γέννα! Πότε θα σκάσει η «βόμβα»;

Η Δούκισσα Νομικού είναι έτοιμη να πάρει την μεγάλη απόφαση μετά την γέννα του δεύτερου παιδιού της. Πότε θα σκάσει η «βόμβα»;

Η παρουσιάστρια εδώ και πολλά χρόνια απέχει από τον χώρο της τηλεόρασης, καθώς έχει αφιερωθεί στην οικογένεια της. Στον σύζυγο και τα παιδιά της.

Μετά και την γέννηση της κόρης της, η Δούκισσα Νομικού φαίνεται πως είναι έτοιμη να κάνει την μεγάλη επιστροφή, ωστόσο, είναι μεγάλη η απόφαση που πρέπει να πάρει.

Σύμφωνα με το Πρωινό, το όνομα της είναι φαβορί για την παρουσίαση του «My style rocks»!

Δούκισσα Νομικού: Το αντικείμενο που έχει σαν φυλαχτό! Με αυτό προστατεύει τα παιδιά της!

Αυτό είναι το αντικείμενο που έχει σαν φυλαχτό η Δούκισσα Νομικού. Με αυτό προστατεύει τα παιδιά της από τα άσχημα όνειρα που μπορεί να έχουν.

Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία τόσο στο γιο της όσο και στην κόρη της και τους αφιερώνει πολύ χρόνο καθημερινά και δεν τα αφήνει από το πλευρό της.

Μπορεί να σκέφτεται να επιστρέψει στην τηλεόραση, ωστόσο πάντα πρώτη της προτεραιότητα θα είναι ο Σάββας και η Αναστασία.

Όπως είδαμε σε φωτογραφίες στο Instagram η Δούκισσα Νομικού έχει διακοσμήσει τα δωμάτια τους με ένα αντικείμενο που έχει σαν φυλαχτό. Για να προστατεύσει τα παιδιά της από τα κακά όνειρα έχει κρεμάσει στους τοίχους των υπνοδωματίων τους, ονειροπαγίδες.

Δούκισσα Νομικού Σάββας φυλαχτό

Δούκισσα Νομικού Αναστασία υπνοδωμάτιο