Γνωστός Έλληνας celebrity αποκαλύπτει για την Ιωάννα Τούνη! «Θα έκανα μια σαπουνάδα μαζί της»! (Βίντεο)

Όλα όσα αποκάλυψε!

Γνωστός Έλληνας celebrity αποκαλύπτει για την Ιωάννα Τούνη! «Θα έκανα μια σαπουνάδα μαζί της»! (Βίντεο)

Γνωστός Έλληνας celebrity αποκαλύπτει για την Ιωάννα Τούνη και λέει χαρακτηριστικά: «Θα έκανα μια σαπουνάδα μαζί της»!

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τα αποκάλυψε όλα!

Ο λόγος για τον Τόνι Σφήνος, ο οποίος σχολίασε την “Βάνια” η αλλιώς Ματίνα Νικολάου, την Ελένη Φουρέιρα και την Ιωάννα Τούνη.

Είπ χαρακτηριστικά:

«Κάποια στιγμή ο Τόνις θα παντρευτεί. Θα μπορούσα να βγω με την Βανιά είναι στιλιστικά πολύ δυνατή και θα μπορούσα να βγω και με φίδι μαζί. Μια σαπουνάδα με την Ιωάννα Τούνη θα την έκανα. Πανέμορφη η Ελένη Φουρέιρα».

Ιωάννα Τούνη: Απαντάει στις φήμες που τη θέλουν να συμμετέχει στο «My Style Rocks 3»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ερωτευμένη ξανά η Ιωάννα Τούνη! Ποιος της έκλεψε την καρδιά;

Η Ιωάννα Τούνη είναι πιο αποκαλυπτική από ποτέ και δηλώνει... ερωτευμένη ξανά! Ποιος είναι ο τυχερός που της έκλεψε την καρδιά;

Η ξανθιά καλλονή εμφανίστηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε τόσο για τη σχέση της όσο και για το αν τελικά έχει δεχθεί πρόταση για να παρουσιάσει το «My Style Rocks».

«Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση για να παρουσιάσω το My Style Rocks. Μάλιστα, διάβαζα δημοσιεύματα ότι θα ξαναπάω σαν παίκτρια. Γιατί να πάω ξανά να διαγωνιστώ σε ένα παιχνίδι που διαγωνίστηκα δύο χρόνια πριν; Για παρουσιάστρια δεν ξέρω αν μου γινόταν πρόταση τι θα έκανα. Σίγουρα δεν θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου κριτική επιτροπή», είπε η Ιωάννα Τούνη, ενώ στη συνέχεια προέβη σε μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

«Γράφτηκε ότι είμαι σε σχέση με έναν τερματοφύλακα, τον Πασχαλάκη, με τον οποίον δεν έχω καν συστηθεί ποτέ! Από πού τους ήρθες και πού το στήριξαν; Δεν μπορώ να μην επιβεβαιώσω την είδηση του Νίκου Μουτσινά. Ναι, κάτι έχω στη ζωή μου. Προς το παρόν είναι στην αρχή αλλά είναι σούπερ»!

Μάλιστα, μέσα από την εκπομπή επιβεβαιώθηκε και το ρεπορτάζ του YouWeekly.gr για τον αγαπημένο της Ιωάννας Τούνη!