GNTM: Η Κάτια «έσταξε» δηλητήριο για την Ίλντα! «Είναι υποχθόνια και...» (Βίντεο)

«Καλύτερα να...»!

GNTM: Η Κάτια «έσταξε» δηλητήριο για την Ίλντα! «Είναι υποχθόνια και...» (Βίντεο)

Η Κάτια στο σημερινό επεισόδιο του GNTM είδαμε ότι «έσταξε» δηλητήριο για την Ίλντα και μεταξυ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Είναι υποχθόνια και...»!

Στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι μόδας του Star τα κορίτσια ξύπνησαν χωρίς τη Σπυρούλα Κάιζερ, η οποία αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM και οι φίλες της που έμειναν πίσω στεναχωρήθηκαν πολύ!

Όλα τα κορίτσια την επόμενη συζητούσαν για αυτό το θέμα και μάλιστα, πολλές ήταν αυτές που δεν το περίμεναν.

Η Κάτια ειπε ότι καλύτερα ήταν να έφευγε η Ίλντα καθώς είναι υποχθόνια και...

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GNTM - Spoiler: Δράματα, κλάματα και κακίες! Ποια παίκτρια αποχωρεί απόψε;

GNTM - τελική πεντάδα: Αυτά είναι τα κορίτσια που θα "μονομαχήσουν" για τον τελικό!

Αυτά είναι τα κορίτσια που μένουν στην τελική πεντάδα του GNTM και θα "μονομαχήσουν" για μια θέση στον τελικό που θα παρακολουθήσουμε σε λίγες εβδομάδες.

12 είναι οι κοπέλες που έχουν μείνει μέσα στο σπίτι και περνούν από δοκιμασίες για να μείνουν μόνο οι καλύτερες.

Στο χθεσινό επεισόδιο τα είχαμε όλα. Κλάματα, χαρές, κόντρες, αλλά και μια αποχώρηση που δεν θέλαμε. Από το σπίτι έφυγε η Σπυρούλα, μια κοπέλα που πολλές θεωρούσαν δυνατή.

Τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει πολύ και οι κριτές πριν λίγες ημέρες αποχώρησαν για Μιλάνo όπου εκεί θα πραγματοποιηθούν μερικά από τα γυρίσματα.

Σύμφωνα, ωστόσο με πληροφορίες η τελική πεντάδα έχει διαρρεύσει. Μερικά ονόματα τα περιμέναμε, μερικά ωστόσο όχι.

Στο παιχνίδι μένει η Άννα Μαρία

undefined

Η Κάιζερ

undefined

Η Κάτια Ταραμπάνκο

undefined

Η Μαρία

undefined

Και η Χαρά Παπά

undefined

GNTM: Η Άννα Μαρία "αδειάζει" την Κωνσταντίνα και τις "FF"! «Η πιο περίεργη κοπέλα...»

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου δε διστάζει στιγμή και "αδειάζει" για μία ακόμη φορά τις "FF" αλλά και την Κωνσταντίνα Φλώρου! «Η πιο περίεργη κοπέλα του GNTM...»

Το "Bratis Girl" το αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή τόσο για την ομορφιά της και τον χαρακτήρα της όσο και για τις "καυτές" ατάκες που πετάει! Είναι ξεκάθαρα ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού και όχι άδικα.

GNTM: Έχετε δει τον κούκλο σύντροφο της Άννας Μαρίας Ηλιάδου;; Δε θα το πιστεύετε!

Τελευταία στο στόχαστρό της έχει μπει η Κωνσταντίνα, με την οποία ενώ στην αρχή έδειχναν να βρίσκονται πιο κοντά, τον τελευταίο καιρό έχουν απομακρυνθεί πολύ, κάτι που έδειξε η Άννα Μαρία και στη φωτογράφηση που είχε το πλεονέκτημα.

Μετά την ουσιαστική εισχώρηση της Κωνσταντίνας στις "FF", οι υπόλοιπες κοπέλες φάνηκε να απαξιούν πλήρως για εκείνη με την Άννα Μαρία να πετάει και μερικά σχόλια "φωτιά" μετά το τέλος του χτεσινού επεισοδίου του GNTM.

«Σκεφτόμαστε τώρα που έφυγε η Κάιζερ να πάμε να μείνουμε στο άλλο δωμάτιο χωρίς την Κωνσταντίνα. Δεν την χρειαζόμαστε. Εγώ την Κωνσταντίνα την είχα κάνει πίσω, γιατί είδα ότι δεν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες και δεν μου αρέσει η παρέα της. Άρχισε να κάνει παρέα με τις FF τις οποίες έκραζε. Και οι FF έκραζαν την Κωνσταντίνα. Δεν ξέρω τι γίνεται και δε με νοιάζει. Η πιο περίεργη κοπέλα μέσα στο σπίτι προφανώς είναι η Κωνσταντίνα. Μερικές φορές νιώθω ότι έχουμε ένα ζόμπι μέσα στο σπίτι» ήταν τα λόγια της.

TAGS