Snik: Τα «έσπασε» σε νυχτερινό μαγαζί χωρίς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Ποια τον αποθέωσε;

Δημιούργησε πανικό!

Snik: Τα «έσπασε» σε νυχτερινό μαγαζί χωρίς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Ποια τον αποθέωσε;

Ο Snik τα «έσπασε» σε νυχτερινό μαγαζί χωρίς την σύντροφό του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Ποια τον αποθέωσε;

Ο γνωστός τραγουδιστής - ράπερ, όπως έχει γίνει γνωστό το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε σχέση με την κριτή του GNTM και μοντέλο, Ηλιάνα.

Εχθές λοιπόν ο Snik έζησε μια αξέχαστη βραδιά και είχε την ευκαιρία εκείνος και άλλοι άνθρωποι της showbiz να ζήσουν την ίδια εμπειρία, αφού βρέθηκαν στο πρώτο λαμπερό party γνωστού club.

Τo club θα φιλοξενεί κορυφαίες μουσικές από τους διασημότερους DJs της εγχώριας και ξένης μουσικής σκηνής το καθιστούν επάξια το νέο meeting point του Κολωνακίου.

Snik: Με ροζ γούνα και γυαλιά, «κυκλοφόρησε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Τα είδαμε όλα...

Ο πρώτος που βρέθηκε εκεί όμως για να τραγουδήσει ήταν ο Snik, ωστόσο μαζί του δεν ήταν η σύντροφός του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Αντίθετα, βρέθηκαν εκεί διάφορες εκλεκτές παρουσίες της showbiz που τον αποθέωσαν όπως η Τζώρτζια Βαϊνά, η Ραμόνα Βλαντή, η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί αποθανάτισε στιγμές του Snik!

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Snik club τραγούδι

ραπερ Snik νυχτερινό μαγαζί

Snik Κολωνάκι club

Snik Παπαγεωργιου Ηλιάνα

Snik: Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου την ακολουθεί παντού! Βίντεο ντοκουμέντο από το ταξίδι τους!

O Snik, o σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου την ακολουθεί παντού και έχουμε βίντεο ντοκουμέντο από το ταξίδι τους. Που πήγαν μαζί;

Το μοντέλο, αυτές τις ώρες βρίσκεται στο Μιλάνο, μαζί με τους υπόλοιπους κριτές του GNTM λόγω κάποιων γυρισμάτων που πρέπει να κάνουν.

Συγκεκριμένα, εκεί θα γίνουν γυρίσματα για τον ημιτελικό των κοριτσιών, όπως είχε κάνει γνωστό και η Βίκυ Καγιά.

Όπως φαίνεται, μπορεί οι κάμερες να μην τον έδειξαν στο αεροδρόμιο, αλλά ο Snik πήγε μαζί με την αγαπημένη του για να περάσουν μαζί και κάποιο χρόνο, αν καταλάβαμε σωστά από τις αναρτήσεις του στο Instagram.

Snik σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πώς ήταν στα καλλιστεία! O Snik μπορεί και να μην την παρατηρούσε...

Πώς ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν τα καλλιστεία; Ο Snik μπορεί και να μην την παρατηρούσε καν...

Το κορυφαίο μοντέλο έχει γίνει ένα από τα πιο viral πρόσωπα της ελληνικής showbiz τόσο μέσα από το ρόλο της ως κριτής του GNTM, όσο και από την αποστομωτική ομορφιά της.

Η "τρυφερή" φωτογραφία που ανέβασε η Ηλιάνα στο Instagram με την ανιψιά της!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ωστόσο ξεκίνησε την μεγάλη καριέρα της από τα καλλιστεία, όταν το 2011 είχε κατακτήσει τον τίτλο της Star Hellas. Βέβαια η καλλονή είχε κλέψει τις εντυπώσεις με την ομορφιά της από τότε, κάτι που δεν έχει αλλάξει μέχρι και σήμερα στα 31 της.

Δείτε φωτογραφίες από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία:

ηλιάνα καλλιστείαηλιάνα snikηλιάνα snik σχέση

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Νέες φωτογραφίες μαζί με τον Snik! Εκείνη ντυμένη κυριλέ κι αυτός με χρυσές αλυσίδες...

Νέες αποκλειστικές φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μαζί με τον Snik! Εκείνη ντυμένη κυριλέ κι αυτός με χρυσές αλυσίδες...

Τι σας έχω πάλι στο Youweekly.gr και το Vanda's blog; Ακόμα μια "καυτή" αποκλειστικότητα από το ζευγάρι που απασχολεί τον τελευταίο καιρό τα media!

Μπορεί στην αρχή να προσπαθούσαν να κρατήσουν την σχέση τους κρυφή κι ακόμα και σήμερα κανείς από τους δυο δεν έχει βγει να πει "Ναι είμαστε μαζί" αλλά... τα ντοκουμέντα που έχουν βρει το φως είναι αδιάψευστα!

Snik: Με το που είδε τις κάμερες ο σύντροφος της Παπαγεωργίου σταμάτησε και άρχισε να ποζάρει!

Στα χέρια μου, λοιπόν, πριν από λίγα λεπτά ήρθαν φωτογραφίες από χθεσινοβραδινή τους έξοδο σε γνωστό μαγαζί για φαγητό!

Όπως μου περιέγραψε άνθρωπος πους βρέθηκε εκεί, κι όπως θα δείτε κι εσείς οι ίδιοι στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr και του vanda's blog, το μοντέλο ήταν πιο σικάτο από ποτέ - έτσι κι αλλιώς πάντα είναι - με ένα απλό μαύρο σύνολο ενώ ο τραγουδιστής δίπλα της είχε το κλασικό του στιλ! Φαρδίες αμάνικες μπλούζες, χρυσές αλυσίδες και κόκκινο καπέλο...

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Νέες φωτογραφίες μαζί με τον Snik! Εκείνη ντυμένη κυριλέ κι αυτός με χρυσές αλυσίδες...

Οι δυο τους φαίνεται πως διασκεδάζουν πολύ κι έχουν βρει μια κοινή γραμμή, αφού όπως μου αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας η κριτής του GNTM δεν σταμάτησε να γελάει με αυτά που της έλεγε κι εκείνος την κρατούσε συνέχεια αγκαλιά!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Νέες φωτογραφίες μαζί με τον Snik! Εκείνη ντυμένη κυριλέ κι αυτός με χρυσές αλυσίδες...