Γέννησε παίκτρια του GNTM! Οι φωτογραφίες στο κρεβάτι με το νεογέννητο!

«Έσκασαν» πριν λίγες ώρες!

Γέννησε παίκτρια του GNTM! Οι φωτογραφίες στο κρεβάτι με το νεογέννητο!

Γέννησε πρώην αγαπημένη παίκτρια του GNTM και δημοσίευσε τις πρώτε φωτογραφίες από το μαιευτήριο και συγκεκριμένα, από το κρεβάτι μαζί με το νεογέννητο.

Την γνωρίσαμε ως την «μαύρη γαζέλα» μέσα από το ριάλιτι μοντέλων και είναι από τις πιο γνωστές που έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό μας μέχρι και σήμερα.

Ο λόγος για την Νάιλα, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον σύντροφο της, Γιώργο και πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η αδερφή της, αναρτώντας μερικές φωτογραφίες με την οικογένεια της και το νεογέννητο μωράκι της.

«Σήμερα στις 00:30 γεννήθηκε η ανίψια μου μια μεγάλη χαρά και ευτυχία..! Γεννήθηκε ένα κοριτσάκι πανέμορφο και γλυκό..! Τόσο όμορφο που δεν έχω λόγια να πω…! Σας αγαπώ και τους δυο όσο τίποτε άλλο και εσένα που με μεγάλωσες την πιο γλυκιά πανέμορφη ανίψια».

Γέννησε παίκτρια του GNTM

GNTM μοντέλο παιδί

GNTM νεογέννητο

Παντρεύεται πρώην παίκτρια του GNTM- «Μου έκανε πρόταση γάμου στη Ρώμη»

Παντρεύεται πρώην παίκτρια του GNTM και την είδηση αποκάλυψε η ίδια στο Happy Day, λέγοντας πωε της έκανε πρόταση γάμου στη Ρώμη.

Την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων και είχε τραβήξει αρκετά βλέμματα πάνω της, λόγω μάλιστα και της μεγάλης αλλαγής που της έκαναν στα μαλλιά της.

Ο λόγος για την Έλντα Λάσκα, η οποία μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha και αποκάλυψε πως παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της σε περίπου ένα χρόνο.

GNTM spoiler alert! Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο! (Βίντεο)

«Τώρα είμαι σε μια άλλη φάση της ζωής μου, διότι παντρεύομαι. Ο γάμος είναι τον Σεπτέμβριο, τον επόμενο χρόνο. Μου έκανε πρόταση γάμου τον Φεβρουάριο στη Ρώμη» είπε το μοντέλο.

Παντρεύεται πρώην παίκτρια του GNTM

GNTM: «Τσακώσαμε» την Σουζάνα με τον σύντροφο της! Αυτό είναι το πρόσωπο του

«Τσακώσαμε» την Σουζάνα από το GNTM με τον σύντροφο της και αυτό είναι το πρόσωπο του. Τους είδαμε για πρώτη φορά σε δημόσια εμφάνιση.

Κατά καιρούς έχουμε δει τους συντρόφους των κοριτσιών του ριάλιτι μοντέλων, ωστόσο της συγκεκριμένης τον βλέπουμε πρώτη φορά.

Η Σουζάνα ήταν η προτελευταία αποχώρηση από το GNTM και για δεύτερη φορά, αφού οι κριτές θέλησαν μετά την αποχώρηση της Μαρτίνας να της δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία, την οποία ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκε.

Μπορεί να αποχώρησε όμως το όνειρο της δεν το σταμάτησε. Μάλιστα, περπάτησε στο Ζάππειο με αφορμή την 26η AXDW

Στους φωτογράφους μετά το τέλος της πασαρέλας δεν πόζαρε μόνη της, αλλά με τον σύντροφο της Gio Melody. Αυτός είναι.

undefined

undefined