Γιώργος Τσαλίκης: Τα "ρίχνει" στην Άντζελα Δημητρίου - «Αν είχε σηκώσει το χέρι της και...»!

«Έσπασε» την σιωπή του και μίλησε ανοιχτά για την κόντρα τους!

Γιώργος Τσαλίκης: Τα

Ο Γιώργος Τσαλίκης τα "ρίχνει" στην Άντζελα Δημητρίου μετά τον μεγάλο ντόρο που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα τους. «Αν είχε σηκώσει το χέρι της και...».

Ο τραγουδιστής, βρέθηκε καλεσμένος στα «Μεσάνυχτα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί.

Συγκεκριμένα, χαμός έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκης και την Άντζελα Δημητρίου με αφορμή την μαρκίζα του νυχτερινού κέντρου που θα εμφανιζόντουσαν.

Καλεσμένος στα «Μεσάνυχτα» «έσπασε» την σιωπή του λέγοντας: «Το θέμα έπαιξε εμετικά, σε βαθμό που αισθάνθηκα άσχημα. Γιατί εγώ δεν έχω 20 χρόνια απασχολήσει ξανά με τέτοιο θέμα. Αν η Άντζελα είχε σηκώσει το χέρι της και με είχε πάρει τηλέφωνο, θα είχε λυθεί αμέσως το θέμα. Γύρισε και είπε ότι είπα ψέματα ότι την πήρα τηλέφωνο, ενώ πήρα τη μάνατζερ της και της είπα ότι αυτά είναι γελοιότητες, μαρκίζες και αφίσες. Εμένα αυτό μου μετέφερε η επιχείρηση και αυτό μου μετέφερε και η πλευρά της Άντζελας. Το γλυκό δε χάλασε πουθενά. Τη συμφωνία την έκανε η Άντζελα με την επιχείρηση. Η μάνατζερ της μου μίλησε μόνο για την αφίσα και της είπα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, να το λήξουμε τώρα. Και μου είπε ότι έχει θιχτεί πολύ η Άντζελα».

Η Άντζελα Δημητρίου απαντά στον Γιώργο Τσαλίκη σαν μία σωστή "λαίδη"! Τον "δίκασε" με δύο λέξεις!

Τον "δίκασε" με δύο λέξεις η Άντζελα Δημητρίου! Η αγαπημένη τραγουδίστρια απαντά στον Γιώργο Τσαλίκη σαν μία σωστή "λαίδη"!

Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε στην Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο “Just the 2 of us” ενώ απάντησε με τον δικό της τρόπο στα όσα έγιναν με τον Γιώργο Τσαλίκη και την αποχώρηση της από το σχήμα.

Άντζελα Δημητρίου: Έριξε άκυρο στον Τσαλίκη on camera και τον έκανε Τούρκο! "Μιλάμε για καραγκιοζιλίκια..."

«Στην κριτική επιτροπή του “Just the 2 of us” θα είμαστε σίγουρα εγώ και ο Νίνο. Απ’ όσο γνωρίζω συζητούν και άλλα δύο μεγάλα ονόματα, αλλά δεν μπορώ να σας πω ποια είναι αυτά. Θα ξεκινήσουμε τον Γενάρη, αλλά δεν ξέρω ακόμη να σας πω αν η εκπομπή θα είναι live ή μαγνητοσκοπημένη. Η αλήθεια είναι πως γενικά δεν μου αρέσει να είμαι μέλος σε κριτική επιτροπή ενός show ταλέντων, γιατί στεναχωριέμαι όταν βλέπω να κρίνονται νέα παιδιά.

Επειδή βγήκα στο τραγούδι χωρίς να έχω σπουδάσει, δεν μπορώ να είμαι αυστηρή με τα νέα παιδιά που έχουν όνειρα. Ωστόσο, το “Just the 2 of us” είναι κάτι διαφορετικό, γι’ αυτό και αποδέχτηκα τελικά την πρόταση του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος είναι πολύ καλό παιδί και τον εκτιμώ. Η πρόταση μου έγινε το καλοκαίρι, αλλά πρόσφατα συμφωνήσαμε και υπέγραψα», είπε η Άντζελα Δημητρίου.

Σε ερώτηση για το πρόσφατο συμβάν με τον Γιώργο Τσαλίκη στην πρεμιέρα της παράστασης “Η Παριζιάνα”, λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή της από το σχήμα, όπου επρόκειτο να συνεργαστούν οι δυο τους, η Άντζελα ξεκαθαρίζει τη θέση της με λίγα λόγια και σταράτα: «Δύο λέξεις έχω να πω, οι καριέρες δεν χτίζονται πάνω σε άλλα ονόματα. Ούτε χρησιμοποιούμε ονόματα και καριέρες άλλων για να διαφημίσουμε το μαγαζί μας».