Meghan Markle: Δημιούργησε ξανά μπερδέματα στο παλάτι! Το ταξίδι της έφερε αναστάτωση!

Τι συνέβη;

Meghan Markle: Δημιούργησε ξανά μπερδέματα στο παλάτι! Το ταξίδι της έφερε αναστάτωση!

Η Meghan Markle δημιούργησε ξανά μπέρδεμα στο παλάτι με το ταξίδι της, το οποίο έφερε αναστάτωση στην βασιλική οικογένεια για ακόμη μια φορά.

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα του Σάσεξ επισκέφθηκε την καλή της φίλη Serena Williams και οι δηλώσεις της ξεκίνησαν το όλο μπέρδεμα.

Σε συνέντευξή της στο Access Hollywood είπε πως η Meghan Markle είναι το πιο δυνατό άτομο που γνωρίζει και πως το να κάνει αυτό το πολύωρο ταξίδι με τον νεογέννητο γιο της για να τη δει, ήταν για εκείνη μεγάλη χαρά και τιμή.

Μέγκαν Μάρκλ: Αποκαλύφθηκε το μήνυμα που κρύβεται κάτω από τα χρυσά αξεσουάρ της!

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα ένας εκπρόσωπος για τη Meghan απαντά πως εκείνη πήγε μόνη της στη Νέα Υόρκη και άφησε το γιο της στο σύζυγο της.

Βέβαια, για να μην ξεσπάσει κάποιο νέο σκάνδαλο τελικά αποδείχθηκε πως η Meghan ταξίδεψε μόνη της.

Η Meghan φόρεσε το κολιέ της Diana και μας "έβγαλε" το μάτι! Της το έδωσε η Ελισάβετ!

Η Meghan Markle φόρεσε για μία ακόμη φορά το κολιέ της πριγκίπισσας Diana και μας "έβγαλε" το μάτι! Μάλιστα, της το έδωσε η Ελισάβετ...

Η σύζυγος του Πρίγκιπα Harry είναι χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη. Όπως και να το κάνουμε, μία ηθοποιός του Hollywood στο παλάτι δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Αυτά τα σκουλαρίκια δεν τα έβγαζε από πάνω της η Diana και τώρα της τα πήρε η Meghan!

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της ωστόσο σχετικά με τη θέση της Δούκισσας του Σάσεξ και τη διαφορά της με την Kate Middleton. Η Kate ως μέλλουσα βασίλισσα έχει μεγαλύτερο μερίδιο στη συλλογή κοσμημάτων της αγαπημένης Diana.

Βέβαια μιας και η Meghan είναι το πρόσωπο που... "πουλάει", η Βασίλισσα αποφάσισε να δώσει στη σύζυγο του εγγονού της ένα δώρο. Ο λόγος για το μοναδικό ζαφειρένιο κολιέ της Diana το οποίο έχουμε δει σε πολλές εμφανίσεις της αδικοχαμένης λαίδης. Η Ελισάβετ το έδωσε στη Meghan προκειμένου να το φορέσει σε μία επίσημη εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας.

diana meghan markle κολιέ