Θοδωρής Μαραντίνης: Το "άκυρο" στον Ουγγαρέζο που άναψε "φωτιές"! Η απαίτηση που "εξόργισε" τον παρουσιαστή!

Τι συνέβη ανάμεσα τους;

Θοδωρής Μαραντίνης: Το

Ένα "άκυρο" του Θοδωρή Μαραντίνη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο άναψε "φωτιές". Η απαίτηση του για να βρεθεί στην εκπομπή "εξόργισε" τον παρουσιαστή.

Το άγνωστο αυτό περιστατικό έγινε γνωστό ένα χρόνο μετά από τον ίδιο τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του.

Θοδωρής Μαραντίνης: Μπήκε νοσοκομείο και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! Έκανε επέμβαση στο...

Τη στιγμή, που έρχονταν μηνύματα στους «Μάππες» για ένα τραγούδι των Onirama που φαίνεται να αρέσει στο κοινό, ο Ουγγαρέζος αποκάλυψε την μικρή κόντρα που είχαν.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, ο Θοδωρής Μαραντίνης στα πλαίσια του ραδιομαραθώνιου, δέχτηκε να επισκεφτεί την εκπομπή αλλά απαίτησε να μιλήσει μόνο όταν στο booth θα βρισκόταν η Ράνια Κωστάκη, χωρίς ωστόσο να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες.

Να σημειώσουμε πως τότε η Ράνια Κωστάκη, βρισκόταν στην παρέα τους, καθώς η Ιωάννα Λαΐου βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Σίσσυ Χρηστίδου- Θοδωρής Μαραντίνης: Ξανά μαζί για τα παιδιά τους! Πού βρέθηκαν;

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης συναντήθηκαν ξανά για τα παιδιά τους! Πού βρέθηκαν μαζί;

Το ζευγάρι έχει δώσει τέλος στο γάμο του εδώ και καιρό ωστόσο φροντίζουν να βρίσκονται για χάρη των παιδιών τους μιας και οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις.

Σίσσυ Χρηστίδου: Πιο αδυνατισμένη από ποτέ μετά τον χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη! Βόλτα με τα παιδιά της...

Οι δύο γονείς λοιπόν, το βράδυ του Σαββάτου, επισκέφθηκαν μαζί με τα παιδιά τους το Byron College όπου παρακολούθησαν ένα event με bonfire για την έναρξη του χειμώνα.

Δείτε φωτογραφίες:

μαραντίνης χρηστίδου χωρισμόςσίσσυ χρηστίδου

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ποιος επέστρεψε ξανά στο σπίτι του μετά την απώλεια της μητέρας του;

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε γνωστό ποιος επέστρεψε ξανά στο σπίτι του μετά την απώλεια την μητέρας του!

Ο γνωστός παρουσιαστής τα ξημερώματα του Σαββάτου έχασε την μητέρα του, ενώ στις αρχές του χρόνου είχε χάσει και τον πατέρα του!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε την πρώτη δημοσίευση του στο Instagram και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι επέστρεψε ξανά στο σπίτι ο αγαπημένος του Κούπερ.

Ο Κούπερ είναι ο σκύλος του και ο καλύτερός του φίλος! Επέστρεψε λοιπόν στο σπίτι του και του έδωσε χαρά.

Λόγω του πένθους του, ο ίδιος είχε αφήσει τον Κούπερ για λίγες ημέρες να φιλοξενηθεί σε ξενοδοχείο σκύλων, όμως σήμερα, ο πιο γλυκός και πιστός φίλος του επέστρεψε σπίτι και πήρε την αγαπημένη θέση του στον καναπέ.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ποιος επέστρεψε ξανά στο σπίτι του μετά την απώλεια της μητέρας του;