Οι πρώτες δηλώσεις πασίγνωστης παρουσιάστριας μετά την αποβολή της! «Με τα μάτια πρησμένα...»

Τα λόγια της ανατριχιάζουν!

Οι πρώτες δηλώσεις πασίγνωστης παρουσιάστριας μετά την αποβολή της! «Με τα μάτια πρησμένα...»

Η αποβολή αυτής της πασίγνωστης παρουσιάστριας ήρθε να σοκάρει τη showbiz! Η ίδια επέλεξε να κάνεις τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποβολή της!

Πρόκειται για μία γυναίκα που έχει ιδιαίτερα στενή σχέση με το κοινό της στο Instagram και έτσι δε δίστασε στιγμή να μοιραστεί μαζί του τις σκέψεις της μετά από όσα της συνέβησαν.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για κορυφαία ηθοποιό - Βιάστηκε στα 15 της, ενώ έμεινε έγκυος και απέβαλε!

Ο λόγος για τη Hilaria Baldwin, σύζυγος του ηθοποιού Alec Baldwin η οποία έκανε χτες γνωστή την είδηση πως απέβαλε. Η Hilaria είναι ήδη μητέρα τεσσάρων παιδιών, ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη της αποβολή καθώς πριν από τέσσερις μήνες απέβαλε ξανά.

Έτσι, ποστάροντας μία φωτογραφία του κλαμμένου προσώπου της στο Instagram, έγραψε:

«Με μάτια πρησμένα από το κλάμα, αδύναμη από την αναισθησία και με κράμπες από την επέμβαση… αλλά τα κατάφερα και θέλω να ξέρετε πως σωματικά είμαι καλά. Είμαι ευγνώμων για την οικογένειά μου, τους φίλους, τους γιατρούς και τις νοσοκόμες, και όλους εσάς που μου κρατήσατε το χέρι σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Δεν έχετε ιδέα πόσα πολλά σημαίνει για εμένα. Το πρώτο βήμα έγινα και τώρα ξεκινά το ταξίδι της θεραπείας μου».

αποβολή παρουσιάστρια

Δυσάρεστα νέα στη showbiz: Σύζυγος γνωστού ηθοποιού απέβαλε για δεύτερη φορά!

Δυσάρεστα νέα είχαμε αυτές τις μέρες στην showbiz, καθώς σύζυγος γνωστού ηθοποιού απέβαλε για δεύτερη φορά!

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2012 και έχει μέχρι στιγμής τέσσερα παιδιά. Τον Απρίλιο θα γινόντουσαν για πέμπτη φορά γονείς, ωστόσο, η σύζυγος του ηθοποιού απέβαλε στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης.

Μεγάλη αγωνία στη showbiz: Διάσημη μαμά κινδυνεύει να αποβάλει!

Ο λόγος για το τον Alec Baldwin και την Hilaria, η οποία και βρίσκεται τις τελευταίες ώρες σε κατάσταση σοκ, αφού έχασε και αυτό το μωρό, ενώ διένυε τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Δεν ήταν η πρώτη φορά για την ίδια μιας και της είχε ξανασυμβεί στο παρελθόν.

Τα δυσάρεστα νέα ανακοίνωσε η Hilaria με ένα συγκινητικό βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram, μετά από μια τυπική εξέταση.

«Είμαστε πολύ λυπημένοι καθώς πρέπει να μοιραστούμε μαζί σας ότι σήμερα μάθαμε ότι το μωρό μας απεβίωσε στους τέσσερις μήνες της εγκυμοσύνης», έγραψε η Hilaria στη λεζάντα του βίντεο και συνέχισε « Θέλουμε επίσης να ξέρετε, πως αν και δεν είμαστε καλά τώρα, θα γίνει όμως. Είμαστε τόσο τυχεροί που έχουμε τέσσερα παιδιά που είναι υγιή. Είμαι συντετριμμένη τώρα. Δεν το περίμενα όταν πήγαινα για την εξέταση σήμερα. Δεν ξέρω τι άλλο να πω «Της είπα ότι αυτό το μωρό, δεν θα έρθει τελικά στη ζωή μας… όμως θα προσπαθήσουμε πάρα πολύ για να της χαρίσουμε μια μικρή αδερφή μια άλλη φορά», έγραψε.