Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός συγκλονίζει με την εξομολόγησή της! «Μπήκα στο ψυχιατρείο για να....»!

Μιλάει ανοιχτά πρώτη φορά!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός συγκλονίζει με την εξομολόγησή της! «Μπήκα στο ψυχιατρείο για να....»!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός συγκλονίζει με την εξομολόγησή της και τα λόγια της που μεταξύ άλλων αποκαλύπτει χαρακτηριστικά «Μπήκα στο ψυχιατρείο για να...»!

Η ίδια παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στον ΣΚΑΪ και αποκάλυψε πράγματα για την προσωπική της ζωή!

Ο λόγος για την Λένα Παπαληγούρα η οποία μίλησε για την εμπειρία από το… ψυχιατρείο που είχε βρεθεί για τις ανάγκες ρόλου.

Ηθοποιός ψυχιατρείο

Είπε χαρακτηριστικά:

«Όταν κάναμε την Κατερίνα, ήταν μια παράσταση που μιλούσε για τη σχιζοφρένεια και ήταν μια αληθινή ιστορία. Η Κατερίνα ήταν η μητέρα του Αύγουστου Κορτώ που έγραψε το έργο. Χρειάστηκε να μπω στο ψυχιατρείο για να μελετήσω το ρόλο μου. Ήταν μια φοβερή εμπειρία αυτή που ζήσαμε. Χρειάστηκε να μιλήσουμε με ψυχιάτρους, να πάμε σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα να δούμε πως είναι. Όλα ήταν πράγματα που συλλέξαμε για την έρευνα ώστε να κάνουμε την παράσταση».

Επίσης πρόσθεσε ότι:

«Με την Ιωάννα Παππά, ναι, είμαστε συννυφάδες. Έχουμε παντρευτεί δύο αδέλφια. Μας φαίνεται αστείο αλλά και ωραίο ταυτόχρονα. Δεν το περιμέναμε, καμία από τις δύο αλλά μάλλον ήταν για να γίνει».

Συγκλονίζει η εξομολόγηση γνωστού ηθοποιού! «Διαγνώστηκα με διπολική διαταραχή και μπήκα στο ψυχιατρείο...»

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως στην ηλικία των 25 ετών οι γονείς του τον έβαλαν σε ψυχιατρική κλινική αφού διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή!

"Ορίστε κάτι ενδιαφέρον, κάτι για το οποίο δεν έχω μιλήσει ποτέ ξανά δημόσια. Ήμουν πολύ μέσα στον καθολικισμό, ήμουν εγκρατής για περίπου ενάμιση χρόνο, ήμουν 25 και βασικά έπαθα μανιακό επεισόδιο. Διαγνώστηκα με διπολική διαταραχή. Έπαθα κρίση και πίστευα ότι επικοινωνώ με τον Θεό. Αλλά στα αλήθεια δεν συνέβαινε. Ήταν σαν να έχω ξαφνικά όλες τις απαντήσεις", είπε χαρακτηριστικά ο David Harbour !

Όσο για το αν έκανε χρήση ναρκωτικών που ενδεχομένως τον επηρέασε είπε στο wtfpod.com : "Όχι, αλήθεια δεν τα χρειαζόμουν. Έχω την δυνατότητα να βλέπω τα "ξωτικά" στις γωνίες του δωματίου, αν το επιτρέψω στον εαυτό μου...".

Ο πρωταγωνιστής της σειράς "Stranger Things", μετά τη διάγνωση του ως διπολικός, τόνισε ήρθαν τα ναρκωτικά, ενώ εξομολογήθηκε πώς αντιμετώπισε προβλήματα όταν σταματούσε την αγωγή και τελικά βγήκε πιο δυνατός από την περιπέτεια του!