Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ευτυχείτε: Οι πρωταγωνιστές του ροζ σκανδάλου της ΕΡΤ μιλάνε για πρώτη φορά!

"Είναι μια άρρωστη, είναι μία διεφθαρμένη"!

Ευτυχείτε: Οι πρωταγωνιστές του ροζ σκανδάλου της ΕΡΤ μιλάνε για πρώτη φορά!
News 13.11.2019 15:20

Οι πρωταγωνιστές του ροζ σκανδάλου της ΕΡΤ μιλάνε για πρώτη φορά στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή "Ευτυχείτε"!

Σύμφωνα με την εκπομπή παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης μπήκε ανάμεσα σε ζευγάρι και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα καθώς χτύπησε την απατημένη σύζυγο!

Ραγδαίες εξελίξεις με την παρουσιάστρια που εμπλέκεται στο ερωτικό σκάνδαλο! Η απόφαση «βόμβα» της ΕΡΤ!

Η παρουσιάστρια όπως φαίνεται διατηρούσε παράνομο δεσμό με cameraman από το κανάλι της Βουλής, ενώ η floor manager σύζυγός του ήταν και φίλη της.

Το ζευγάρι αποκάλυψε τι συνέβη, αφήνοντας τους πάντες άφωνους, "Είναι μια άρρωστη, είναι μία διεφθαρμένη. Σε όποιο σπίτι και να μπει θα το διαλύσει… Δεν έχει καμία σχέση με την ΕΡΤ. Είναι υπάλληλος και παρουσιάστρια της Βουλής! Ο άνδρας μου είναι στη Βουλή. Έχει υποβάλει την παραίτησή του και έχουν πέσει πάνω του να μην παραιτηθεί. Τον Δημήτρη τον πολιορκούσε από τον Μάρτιο, Απρίλιο για να φτάσει να κάνει ο Δημήτρης παιχνίδι μαζί της μέσα στον Σεπτέμβριο" δήλωσε η Σοφία.

Και ο Δημήτρης συμπλήρωσε "Προσπάθησε να με προσεγγίσει για να της αλλάξω το δημιουργικό της εκπομπής της… Άρχισε να πετάει δηλητήριο μέχρι να αποδομήσει τη γυναίκα μου και να μπει μες το μυαλό μου. Πίστευα ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος μπορεί να μιλήσει και να πει δύο λόγια για κάποιον, ο οποίος επαγγελματικά μπορεί να σταθεί μες τη Βουλή. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε γιατί αυτή ήταν εμένα η ανάγκη μου, δεν είχα ανάγκη να πάω με τη συγκεκριμένη κυρία. Βρεθήκαμε στην οικία της, χτύπαγε η Σοφία να κατέβει κάτω, αυτή δεν κατέβαινε. Οπότε, αναγκάστηκα να της στείλω ένα sms, λέγοντάς της ότι με έχει διώξει η σύζυγός μου".

Σκάνδαλο στην ΕΡΤ! Παρουσιάστρια έδειρε τη σκηνοθέτιδα της!

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην ΕΡΤ με την είδηση ότι μία γνωστή παρουσιάστρια έδειρε τη σκηνοθέτιδά της!

Το γεγονός έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Στη φυλακή γνωστή ηθοποιός! Έδειρε τον σύντροφό της και χτύπησε τρεις αστυνομικούς...

Ο λόγος πίσω από τον μεγάλο καυγά ήταν ο ερωτικός δεσμός που διατηρούσε η παρουσιάστρια με τον σύζυγο της σκηνοθέτιδας της, ο οποίος εργάζεται ως camera man στο κανάλι.

Ο καυγάς έγινε έξω από το σπίτι της παρουσιάστριας, η οποία μετά από έντονη λογομαχία χτύπησε τη σκηνοθέτιδα και την έβρισε. Το ζευγάρι κατευθύνθηκε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως όπου η σκηνοθέτις υπέβαλε μήνυση κατά της παρουσιάστριας. Μετά από λίγο η αστυνομία την εντόπισε και τη συνέλαβε.

Στην ομολογία του, ο camera man παραδέχτηκε πως είχε συνευρεθεί με την παρουσιάστρια, η οποία απάντησε στη μήνυση με ασφαλιστικά μέτρα κατά του ζευγαριού. Ωστόσο μέχρι στιγμής κανένας από τους τρεις δεν έχει χάσει τη θέση του από την ΕΡΤ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ροζ σκάνδαλο με γνωστή δημοσιογράφο! «Με βίασε ο....»

Ραγδαίες εξελίξεις με την παρουσιάστρια που εμπλέκεται στο ερωτικό σκάνδαλο! Η απόφαση «βόμβα» της ΕΡΤ!

Διαβάστε περισσότερα news στο YouWeekly.gr

Share