Φελίσια Λαπάτη: Βγήκε με μαγιό ενάμησι μήνα μετά τον τοκετό και "έριξε" το Instagram! Το υπέροχο μήνυμα της...

Βροχή τα likes!

Φελίσια Λαπάτη: Βγήκε με μαγιό ενάμησι μήνα μετά τον τοκετό και

Η Φελίσια Λαπάτη είναι σκέτη "φωτιά"! Βγήκε με μαγιό ενάμησι μήνα μετά τον τοκετό και "έριξε" το Instagram! Το υπέροχο μήνυμά της προς όλες τις μανούλες.

Η πρώην παίκτρια του Survivor έφερε πριν από λίγο καιρό στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και όπως μας δείχνει είναι πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ!

Φελίσια Λαπάτη: Η τρυφερή φωτογραφία κατά την διάρκεια του θηλασμού με τον πρίγκιπά της!

Συγκεκριμένα, η Φελίσια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία καλοκαιρινή φωτογραφία, στην οποία φοράει ένα μαύρο μπικίνι και που όπως αποκαλύπτει, τραβήχτηκε ενάμησι μήνα μετά τη γέννηση του παιδιού της. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, θέλησε να στείλει ένα υπέροχο μήνυμα προς όλες τις μαμάδες που αγχώνονται με τα κιλά της εγκυμοσύνης.

«Ξέρω ότι δεν ταιριάζει με τον καιρό αλλά πάντα ανάποδη ήμουν.

Σε αυτή τη φώτο λοιπόν είμαι κάτι λιγότερο από 1,5 μήνα μετά τον τοκετό. Για όλες εσάς που με ρωτάτε για τα κιλά της εγκυμοσύνης, έχω να σας πω να μην αγχώνεστε... (Το λέω εγώ που με έπιανε σύγκρυο όταν ήταν να ανέβω στη ζυγαριά). Να και ένα πράγμα που μου έλεγαν και ίσχυε...ΤΑ ΚΙΛΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, όπως ακριβώς ήρθαν δηλαδή.

Το σώμα επανέρχεται μόνο του και δεν χρειάζεται άγχος. Φυσικά και έτρωγα στις λιγούρες μου και εννοείται πως ζήταγα πολύ περισσότερο φαί απότι πριν. Εννοείται όμως πως πρόσεχα όταν μπορούσα να κρατηθώ και δεν σταμάτησα ποτέ τη γυμναστική, ακόμα κι αν ήταν να πάω μισή ώρα για περπάτημα. Η ξαφνική αύξηση του σωματικού μου βάρους δεν ήθελα να ξεφύγει κυρίως για ψυχολογικούς λόγους γιαυτό επισκέφτηκα και την διατροφολόγο.

Πήρα 13.5 κιλά και τώρα δειλά δειλά προσπαθώ(όσο μου επιτρέπεται) να επιστρέψω στις καλές συνήθειες που είχα(καθημερινή γυμναστική,ελαφρύ γεύμα το βράδυ κτλ) και έτσι απλά η ζυγαριά γράφει όσα ήμουν πριν.
Το σώμα είναι δικό μας και τα κιλά του επίσης, εμείς τα παίρνουμε, εμείς τα χάνουμε! Η εγκυμοσύνη μπορεί να είναι ένα τεράστιο σοκ για τον οργανισμό αλλά η φύση από την αρχή μέχρι το τέλος κάνει τη δουλειά της! Αν το ήξερα κι εγω δεν θα έτρωγα πιο πολύ, αλλά θα φρόντιζα να αγχωθώ πιο λίγο»!

Φελίσια Λαπάτη: Αυτό είναι το σώμα της μετά την γέννα! Αρετουσάριστη φωτογραφία!

Το σώμα της μετά την γέννα μας έδειξε η Φελίσια Λαπάτη, σε μια αρετουσάριστη φωτογραφία! Η ίδια, πόζαρε την πιο γλυκιά στιγμή...

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια, πριν από ένα μήνα περίπου έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτα της από τον αγαπημένο της, Μιχάλη Αντιώτη.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Φελίσια Λαπάτη, πήγε μία μεσημεριανή βόλτα και με τον γιο της και οι δυο τους πόζαραν, αγκαλιασμένοι. Όπως θα δείτε μάλιστα στην εν λόγω φωτογραφία, η Φελίσια έχει χάσει όλα τα κιλά! Ιδού λοιπόν:

Φελίσια Λαπάτη: Η τρυφερή φωτογραφία κατά την διάρκεια του θηλασμού με τον πρίγκιπά της!

Φελίσια Λαπάτη: Αυτό είναι το σώμα της μετά την γέννα! Αρετουσάριστη φωτογραφία!