Αυτό το κοριτσάκι είναι κόρη πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού! Μπορείτε να φανταστείτε ποια είναι;

Η πιο γλυκιά μανούλα!

Αυτό το κοριτσάκι είναι κόρη πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού! Μπορείτε να φανταστείτε ποια είναι;

Αυτό το γλυκό κοριτσάκι είναι η κόρη πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού! Δεν μπορείτε με τίποτα να φανταστείτε ποια είναι η μαμά της!

Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες ηθοποιούς, την οποία έχουμε απολαύσει χρόνια τώρα σε σειρές και θεατρικές παραστάσεις.

Τα δύο πανέμορφα παιδιά της φωτογραφίας έχουν μαμά πασίγνωστη Ελληνίδα!

Ο λόγος για την Πέγκυ Τρικαλιώτη, που ενώ επιλέγει να κρατάει χαμηλό προφίλ για τις προσωπικές της σχέσεις, φροντίζει να μας δίνει μπόλικο υλικό από την αξιαγάπητη κορούλα της, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

H 7χρονη Φραντζέσκα - Νικολέτα είναι ο καρπός του έρωτα της ηθοποιού με τον αγαπημένο της Θανάση Δρόση. Σε μία πρόσφατη δημοσίευσή της στο Instagram, η Πέγκυ Τρικαλιώτη ανέβασε μία φωτογραφία της κόρης της που κάνει αναρρίχηση και έγραψε: «Ανέβαινε αγάπη μου... Ανέβαινε θησαυρέ μου... και εγώ εκεί να σε κοιτώ από κάτω...».

Πέγκυ Τρικαλιώτη κόρη

Τα χαριτωμένα παιδιά της φωτογραφίας έχουν μαμά πρωταγωνίστρια στο «Έρωτας Μετά»- Πάει κάπου το μυαλό σας;

Αυτά τα χαριτωμένα παιδιά της φωτογραφίας έχουν μαμά που είναι πρωταγωνίστρια στο «Έρωτας Μετά». Εσάς πάει κάπου το μυαλό σας;

Η ευτυχισμένη μαμά μας έδειξε για πρώτη φορά τα παιδάκια της, μετά από επίσκεψη στο πάρκο!

Βάσω Λασκαράκη: «Πρόδωσε» το τέλος της Άννας Μακρίδη! Η λεπτομέρεια που δεν πρόσεξε κανείς!

Ο λόγος για την Έμιλυ Κολιανδρή η οποία ανέβασε για πρώτη φορά φωτογραφίες των παιδιών της χωρίς βέβαια να φαίνονται τα πρόσωπά τους.

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον εξίσου ταλαντούχο, Χρήστο Λούλη, ενώ φέτος την απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έρωτας Μετά».

Τα χαριτωμένα παιδιά της φωτογραφίας έχουν μαμά πρωταγωνίστρια στο «Έρωτας Μετά»- Πάει κάπου το μυαλό σας;Τα χαριτωμένα παιδιά της φωτογραφίας έχουν μαμά πρωταγωνίστρια στο «Έρωτας Μετά»- Πάει κάπου το μυαλό σας;

Τα χαριτωμένα παιδιά της φωτογραφίας έχουν μαμά πρωταγωνίστρια στο «Έρωτας Μετά»- Πάει κάπου το μυαλό σας;