Αθηνά Οικονομάκου: Πήγε σε πρεμιέρα και τις πάτησε όλες κάτω! Το κόκκινο κολάν παρέδωσε μαθήματα...

Μιλάμε για ΤΟ λουκ!

Αθηνά Οικονομάκου: Πήγε σε πρεμιέρα και τις πάτησε όλες κάτω! Το κόκκινο κολάν παρέδωσε μαθήματα...

Η Αθηνά Οικονομάκου πήγε σε πρεμιέρα και τις πάτησε όλες κάτω! Το κόκκινο κολάν παρέδωσε μαθήματα και την κοίταγαν όλοι...

Η ηθοποιός την Δευτέρα το βράδυ βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και έδωσε το "παρών" στην επίσημη πρεμιέρα, της θεατρικής παράστασης, «Του Κουτρούλη ο γάμος». Μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου, εντυπωσίασε τους πάντες με το κόκκινο κολάν της και το φλοράλ πουκάμισό της.

Η Αθηνά Οικονομάκου, στήριξε εμπράκτως την φίλη της, Ευγενία Σαμαρά, όπου πρωταγωνιστεί στην συγκεκριμένη θεατρική παράσταση και μαγνήτισε τα βλέμματα! Δείτε το απόλυτο look που μας ενθουσίασε:

Αθηνά Οικονομάκου: Με αυτά τα sneakers της τα πόδια σου θα δείχνουν 2 μέτρα! Κάνουν μόνο 65 ευρώ...

Αθηνά Οικονομάκου κολάν
Αθηνά Οικονομάκου σε πρεμιέρα

Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε κοντό τοπ και ο Μιχόπουλος «τρελάθηκε»! Δεν άφηνε το χέρι της...

Η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε κοντό τοπ και ο Μιχόπουλος «τρελάθηκε»! Δεν άφηνε το χέρι της σε βραδινή έξοδο! Πού βρέθηκαν;

Οι δύο τους παρά το φορτωμένο τους επαγγελματικό πρόγραμμα πάντα βρίσκουν χρόνο για να περνάνε μαζί και να κάνουν πράγματα που τους «γεμίζουν»!

Αυτή τη φορά, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έκαναν μια βραδινή έξοδο και συγκεκριμένα βρέθηκαν σε επίσημη πρεμιέρα θεατρικής παράστασης. Η Αθηνά Οικονομάκου, επέλεξε να βάλει κοντό τοπ και ο άντρας της «τρελάθηκε» κανονικά! Δεν άφηνε το χέρι της και οι φωτογράφοι δεν σταματούσαν να τους τραβάνε! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Αθηνά Οικονομάκου: Χέρι - χέρι με τον Μιχόπουλο και το... "δεύτερο" παιδί της!

H Αθηνά Οικονομάκου με κοντό τοπ και ο Μιχόπουλος «τρελάθηκε»Η Αθηνά Οικονομάκου με κοντό τοπ και τον ΜιχόπουλοΑθηνά Οικονομάκου και Μιχόπουλος

Αθηνά Οικονομάκου: Το ρούχο που κολακεύει όλες τις γυναίκες, το έβαλε και είναι σε έκπτωση! 20 ευρώ μόνο....

Η Αθηνά Οικονομάκου, έβαλε το ρούχο που κολακεύει όλες τις γυναίκες, και είναι σε έκπτωση! 20 ευρώ μόνο για το μπλουζάκι που τρελαίνει κόσμο!

Ποια από εμάς, δεν έχει βάλει κροπ τοπ και έδειξε αμέσως πιο αδύνατη; Το εν λόγω ρούχο, σταματά λίγο πριν την μέση και κολακεύει όλες τις σιλουέτες. Η Αθηνά Οικονομάκου το ξέρει και το έβαλε, ενώ το καλλίγραμμο κορμί της έδειξε αμέσως πιο κομψό.

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό το παντελόνι δεν βγάζει από πάνω της! Το έβαλε 3 φορές συνεχόμενα...

Εμείς, στο βρήκαμε με έκπτωση 50% και τιμή που θα σοκάρει και τις πιο ψύχραιμες! Ίσα που το προλαβαίνεις, αφού έχουν μείνει πολύ λίγα κομμάτια. Με τέτοια τιμή άλλωστε, λογικό μας φαίνεται! Ιδού λοιπόν:

Αθηνά Οικονομάκου: Το ρούχο που κολακεύει όλες τις γυναίκες, το έβαλε και είναι σε έκπτωση! 20 ευρώ μόνο....