Διαζύγιο για Ελληνίδα παρουσιάστρια! Οι δηλώσεις όλο νόημα...

Τα αποκάλυψε όλα!

Διαζύγιο για Ελληνίδα παρουσιάστρια! Οι δηλώσεις όλο νόημα...

Αυτή η Ελληνίδα παρουσιάστρια, μιλάει ανοιχτά για το διαζύγιο της για πρώτη φορά! Οι δηλώσεις της είναι όλο νόημα!

Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες δημοσιογράφους η οποία βέβαια έχει αποστασιοποιηθεί από τα δελτία ειδήσεων και τα τελευταία χρόνια τη βλέπουμε στην τηλεόραση με νέο ρόλο.

Ραγδαίες εξελίξεις με την παρουσιάστρια που εμπλέκεται στο ερωτικό σκάνδαλο! Η απόφαση «βόμβα» της ΕΡΤ!

Ο λόγος για την Εύη Φραγκάκη, η οποία μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», εξομολογήθηκε όλα όσα έγιναν με το διαζύγιο της και αναφέρθηκε στη νέα σελίδα που έχει γυρίσει στη ζωή της.

«Από τα δελτία σταμάτησα γιατί νομίζω ότι έκλεισε ο κύκλος. Εξάλλου, ήταν μία εποχή που έγιναν πολλές αλλαγές στα media. Δεν στεναχωρήθηκα γιατί οτιδήποτε συμβαίνει σημαίνει ότι ήρθε η στιγμή για να ανοίξει μια άλλη πόρτα η οποία θα είναι μετά βεβαιότητας πολύ καλή.

Η Ελένη Μενεγάκη ήρθε με τόση υπέροχη ενέργεια και τόσο υπέροχη όρεξη να μου παρουσιάσει την ιδέα της -«έλα μαζί και σου υπόσχομαι ότι θα περάσουμε όμορφα»- και δεν είχα κανένα να μην πάω, γιατί ήταν και η Ελένη, η πιο δυνατή μορφή της ψυχαγωγίας.

Έχω καλύτερο διαζύγιο από ότι γάμο. Δεν υπάρχει αποτυχημένος γάμος, υπάρχει γάμος που έκανε τον κύκλο του. Ο δικός μου κύκλος ήταν μάλλον πολύ μικρούλης. Η Εύη και ο Δημήτρης χώρισαν, η μαμά και ο μπαμπάς θα είναι πάντα μαζί. Ο Δημήτρης είναι σαν να είναι ο μεγάλος μου αδερφός, έχουν περάσει και πολλά χρόνια από το διαζύγιο.

Στα προσωπικά μου είμαι υπέροχα, γεμάτη, πλήρης. Έχω βρει έναν άνθρωπο που είμαστε εξίσου ολοκληρωμένοι. Είναι κι εκείνος πατέρας. Είμαστε μαζί σχεδόν δύο χρόνια».

εύη φραγκάκη

Απιστία σοκ! Παρουσιάστρια της ΕΡΤ έπιασε με τη γειτόνισσα τον άνδρα της!

Παρουσιάστρια της ΕΡΤ έπιασε στα πράσα τον άνδρα της με τη γειτόνισσα και έγινε χαμός στα Βόρεια Προάστια!

Έχει ξεσπάσει σάλος!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η εντυπωσιακή σύζυγος έπαθε υστερία και τα ουρλιαχτά της έφτασαν μέχρι το… βουνό της Πεντέλης.

Οι γείτονες άκουσαν βρισιές, σπασίματα αντικειμένων και τα ουρλιαχτά της μοιχαλίδας γειτόνισσας. Οι δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια και, όπως ανέφερε έγκυρη πηγή στην «Espresso», ο άτακτος σύζυγός δεν τόλμησε να μπει ανάμεσά τους. Κι άλλη απιστία στη showbiz με γνωστό παντρεμένο τραγουδιστή!

Απιστία σοκ! Παρουσιάστρια της ΕΡΤ έπιασε με τη γειτόνισσα τον άνδρα της!

Ο παρουσιαστής ειδήσεων μεγάλου ιδιωτικού καναλιού έχει το προφίλ του ήρεμου και ψύχραιμου και αποφάσισε να μη λάβει μέρος στη θηλυκή σύγκρουση, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Οι γείτονες έμειναν αρκετή ώρα έξω από τα σπίτια τους, περιμένοντας με τα κινητά στα χέρια, έτοιμοι να καλέσουν την Άμεση Δράση. Τέτοιος χαμός γινόταν.

Κανείς δεν περίμενε ότι δύο αναγνωρίσιμα πρόσωπα, γονείς δύο αξιαγάπητων παιδιών, θα τσακώνονταν τόσο άγρια. Ιδιαίτερα για τον low profile δημοσιογράφο έπεσαν όλοι από τα σύννεφα. Ποιος θα περίμενε πως θα έριχνε «κέρατο» στην υπέροχη γυναίκα του;

Πηγή: athensmagazine.gr