Αντώνη Κανάκης - Για δεύτερη φορά μπαμπάς! Οι δημόσιες ευχές της Ελένης Μενεγάκη!

Σε πελάγη ευτυχίας ο παρουσιαστής!

Αντώνη Κανάκης - Για δεύτερη φορά μπαμπάς! Οι δημόσιες ευχές της Ελένης Μενεγάκη!

Για δεύτερη φορά έγινε ο Αντώνη Κανάκης μπαμπάς και η Ελένη Μενεγάκη έσπευσε να στείλει τα συγχαρητήριά της μέσω της εκπομπής της! Ποιες ήταν οι δημόσιες ευχές της;

Διαβάζοντας την ευχάριστη είδηση, ευχήθηκε on air στον παρουσιαστή, ο οποίος ζει μοναδικές στιγμές, με το νέο μέλος που προστέθηκε στην οικογένειά του!

Αντώνης Κανάκης: Έγινε δεύτερη φορά πατέρας!

Η παρουσιάστρια γεμάτη χαρά είπε, "Τα ευχάριστα γεγονότα δεν μπορεί κανένας όταν τα ακούει ή το μαθαίνει να μην δώσει ευχές. Μπράβο ρε Αντώνη μου, μπράβο. Σιγά, σιγά θα μπεις και εσύ στο γκρουπ των πολυτέκνων, σε βλέπω έχεις πάρει φόρα. Έχω την εντύπωση πως είναι Υδροχόος ο Αντώνης. Να είστε ευτυχισμένοι και το μωρό σας να είναι πολύ τυχερό, έξυπνο σαν εσάς και μια λαμπερή πορεία ζωής γενικότερα".

Αντώνης Κανάκης: Περιμένει το δεύτερο παιδί του! Αγοράκι ή κοριτσάκι;

Ο Αντώνης Κανάκης περιμένει το δεύτερο παιδί του, καθώς η γυναίκα της ζωής του Επιστήμη βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Είναι αγοράκι ή κοριτσάκι;

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife και της Αλεξάνδρας Αντωνίου, το ζευγάρι σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά του τον γιο του, που θα πάρει μάλιστα το όνομα Γιάννης, από τον πατέρα του παρουσιαστή.

Αντώνης Κανάκης: Ετοιμάζεται να γίνει ξανά πατέρας! Σε πελάγη ευτυχίας με την σύντροφό του!

Ο Αντώνης Κανάκης κρατάει βέβαια την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν μιλάει ποτέ δημόσια για την οικογένειά του.

Αντώνης Κανάκης: Αυτή είναι η γυναίκα του που είναι εξαφανισμένη στα ΜΜΕ!

Σίγουρα κάτι που πολύ λίγοι γνωρίζουν, είναι το ποια είναι η σύντροφος του Αντώνη Κανάκη! Η εξαφανισμένη γυναίκα που έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, και τηρεί πολύ χαμηλό προφίλ στα ΜΜΕ.


Το Youweekly.gr έψαξε και βρήκε όχι μόνο εκείνη... αλλά και τι είχαμε γράψει αρκετά χρόνια πριν!


Ιδού λοιπόν:


«Μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της συντρόφου του Αντώνη Κανάκη, πολλοί ήθελαν να αποθανατίσουν το ζευγάρι. Ειδικά την περασμένη Τετάρτη, όπου η Επιστήμη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ωστόσο ο παρουσιαστής δεν τους έκανε την χάρη και έφυγε από το μαιευτήριο χωρίς κανείς να τον υποψιαστεί. Και μπορεί μέχρι τώρα να κρατούσε την προσωπική του ζωή κρυφή, οι πρώτες φωτογραφίες της 28χρονης συντρόφου του, μόλις κυκλοφόρησαν.


Κατά την διάρκεια διακοπών τους, το Mykonos Live τους εντόπισε -όπως όλους τους διάσημους άλλωστε- και κάπως έτσι έγιναν τα αποκαλυπτήρια της Επιστήμης. Μάλιστα το βίντεο, κάποια στιγμή ακούγεται να λέει ο παρουσιαστής: «Που είναι η Έπη;». Έτσι φωνάζουν την Επιστήμη όλοι οι φίλοι της.»


Εμείς στο Youweekly.gr λοιπόν, βρήκαμε και τότε αλλά και τώρα... φωτογραφίες της καλλονής επιστήμης:

undefinedΗ σύντροφος του Αντώνη Κανάκη, επιστήμη