Ίαν Στρατής: Όλη η αλήθεια για την σχέση του με την Ειρήνη Καζαριάν! (Βίντεο)

Αποκάλυψη «βόμβα»!

Ίαν Στρατής: Όλη η αλήθεια για την σχέση του με την Ειρήνη Καζαριάν! (Βίντεο)

Ο Ίαν Στρατής είπε όλη την αλήθεια για την σχέση του με την Ειρήνη Καζαριάν!

Ο γνωστός τραγουδιστής και η πρώην νικήτρια του GNTM είχαν απασχολήσει τα media, αφού είχαν πάρε «φωτιά» οι φήμες ότι είναι ζεγάρι.

Ο Ίαν Στρατής σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την Ειρήνη Καζαριάν και υπήρξε μια αποκάλυψη «βόμβα».

Είπε χαρακτηριστικά:

«Είχα πλησιάσει την Ειρήνη για να συμμετάσχει στο video clip μου και μάλλον παρερμηνεύτηκαν κάπως τα πράγματα και έγινε όλο αυτό. Ήταν ψέματα. Βοήθησε όμως στο promo του video clip. Σήμερα μιλάμε κανονικά».

Το σχετικό βίντεο προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή του OPEN και η Μέγκι Ντρίο αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» πως ο Ίαν Στρατής έστελνε και σε εκείνη μηνύματα για να συμμετάσχει σε βίντεο κλιπ του, ενώ αρνήθηκε γιατί δεν τον έχει και σε μεγάλη υπόληψη.

Ίαν Στρατής: Μίλησε στις κάμερες για την σχέση του με την Ειρήνη Καζαριάν! (Βίντεο)

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ειρήνη Καζαριάν: "Σπάει" την σιωπή της! «Με τον Ίαν Στρατή υπήρξε ένα...»!

"Σπάει" την σιωπή της για τις φήμες που την θέλουν να έχει σχέση με τον Ίαν Στρατή η Ειρήνη Καζαριάν. Σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στο Youweekly μίλησε ανοιχτά για όλα.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την νικήτρια του GNTM με τον τραγουδιστή να διασκεδάζουν σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. Αμέσως, οι πρώτες φήμες περί νέας σχέσεις στην showbiz δεν άργησαν να φουντώσουν.

Ειρήνη Καζαριάν για Ίαν Στρατή

Εφτά μήνες μετά την νίκη της, η Ειρήνη Καζαριάν μίλησε για τη ζωή της πριν και μετά το GNTΜ, για τις κόντρες και την πίεση μέσα στο σπίτι, για το άγχος μέχρι το τέλος, για τον ιδανικό άντρα, ενώ δίνει απαντήσεις για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

Ειρήνη Καζαριάν για Ίαν Στρατή

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες σου με τον Ίαν Στρατή και είπαμε «Τι ωραία! Ο νικητής του YFSF με την νικήτρια του GNTM»!

Υπήρξε ένα φλερτ με τον Ίαν αλλά μέχρι εκεί... Είμαστε φίλοι.

Έχεις αγόρι;

Όχι.

Έχεις ερωτευτεί μέχρι σήμερα;

Όλο λέω ερωτεύομαι, αλλά τελικά δεν ξέρω τι είναι πραγματικός έρωτας, κανένας δεν ξέρει... Κρίμα πάντως που δεν τον έχω ζήσει μέχρι στιγμής. Πιστεύω, όμως ότι κυκλοφορούν ακόμα άντρες που είναι old school και σέβονται τις κοπέλες.

Από την ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΥΡΙΧΑ

Φωτογραφίες ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΟΥ