Πασίγνωστη ηθοποιός ερωτικών ταινιών παντρεύτηκε! Αυτός είναι ο σύζυγός της!

Το χάσαμε το κορμί...

Πασίγνωστη ηθοποιός ερωτικών ταινιών παντρεύτηκε! Αυτός είναι ο σύζυγός της!

Πασίγνωστη ηθοποιός ερωτικών ταινιών παντρρεύτηκε και σας δείχνουμε τον σύζυγό της! Αυτός είναι...

Πλέον θα χρειαστεί να βολευτείτε μόνο με τα βίντεο της από την εποχή της ενασχόλησής της με τις ερωτικές ταινίες και με τους αποκαλυπτικούς λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, γιατί δεν υπάρχει ελπίδα για κάτι άλλο, αφού αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο λόγος για την Mia Khalifa, η πρώην ηθοποιός ερωτικών ταινιών η οποία ανακοίνωσε πως παντρεύεται, απαντώντας θετικά στην πρόταση γάμου που της έκανε ο Robert Sandberg.

Γάμος έκπληξη στην Ελληνική showbiz! Γνωστός ηθοποιός θα φορέσει γαμπριάτικο κοστούμι!

ηθοποιος ερωτικών ταινιών Mia Khalifa γάμος

Μάλιστα, όπως είπε η ίδια, ο γάμος με τον 26χρονο chef αν και ήταν να γίνει το καλοκαίρι του 2021, μεταφέρθηκε ένα χρόνο νωρίτερα, δηλαδή για το ερχόμενο καλοκαίρι.

 Mia Khalifa σύντροφος

Παντρεύτηκε με πολιτικό αγαπημένη ηθοποιός! Το νυφικό της τράβηξε τα βλέμματα!

Παντρεύτηκε με πολιτικό, τον εκλεκτό της καρδιάς της αγαπημένη ηθοποιός.Το φόρεμα της τράβηξε τα βλέμματα, αφού είναι πολύ αποκαλυπτικό.

Μάλιστα, η 29χρονη Αγγλίδα ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία από την απλή γαμήλια τελετή στο δημαρχείο της Ventura County στην παράκτια πόλη Όξναρντ της Καλιφόρνια.

Το νυφικό της μπορεί να ήταν πολύ απλό, καθώς αποτελούνταν από μια λευκή μίντι φούστα και ένα τοπ σε στυλ κορσέ με διαφάνεια στο μπούστο ήταν ωστόσο αποκαλυπτικό.

«Ο Κούπερ κι εγώ θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας την είδηση του γάμου μας» έγραψε η ηθοποιός, που υποδύθηκε την Πάνσι Πάρκινσον στις ταινίες του Χάρι Πότερ. Το ζευγάρι σκοπεύει να κάνει και μια μεγαλύτερη τελετή παρουσία φίλων και συγγενών. Όπως εξηγεί στην ανάρτησή της «Σκοπεύουμε να ξεκινήσουμε τις ετοιμασίες του γάμου μας τους επόμενους μήνες, όπου θα γιορτάσουμε με φίλους και συγγενείς» Στην συνέχεια, απευθυνόμενη στον σύζυγό της, τον έναν από τους; γιους του ιδρυτή του Playboy, Χιου Χέφνερ έγραψε: «Σ’ αγαπώ Κούπερ. Είμαι περήφανη που στέκομαι δίπλα σου, ως σύντροφος, φίλη και σύζυγός σου. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε μια ζωή μαζί. Η καρδιά μου είναι τόσο γεμάτη και είμαι ευγνώμων για την αγάπη μας», έγραψε στην λεζάντα της.

Παντρεύτηκε ηθοποιός από το Harry Potter

Ο λόγος για την ηθοποιό από το Harry Potter Σκάρλετ Μπιρν και τον γιο του αείμνηστου Χιού Χέφνερ, Κούπερ Χέφνερ.

Παντρεύτηκε ο γιος του ιδιοκτήτη του Play boy