Φαίη Σκορδά: Δημόσια έκκληση για βοήθεια από την παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Το συγκινητικό μήνυμα!

Φαίη Σκορδά: Δημόσια έκκληση για βοήθεια από την παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Η γνωστή παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά έκανε μια δημόσια έκκληση για βοήθεια! Τι συνέβη;

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είναι πολύ ενεργή στα social media της και συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Αυτήν την φορά η Φαίη Σκορδά μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα με ένα Instastory έκανε μια δημόσια έκκληση και ζήτησε βοήθεια!

Συγκεκριμένα αναδημοσίευσε μια δημοσίευση από μια διαδικτυακή της φίλη που βρήκε ένα σκυλάκι και επειδή δεν μπορεί να το κρατήσει ζητάει από κάποιον να το πάρει υπεύθυνα! Φαίη Σκορδά: Αυτό το φόρεμά της, κοντεύει ήδη να εξαντληθεί! Ξέρουμε πού θα το βρεις...

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Φαίη Σκορδά παρουσιάστρια έκκληση

Φαίη Σκορδά: «Έσπασε» τους κανόνες της σε βόλτα με τους γιούς της! Το χατίρι που τους έκανε...

«Έσπασε» τους κανόνες της η Φαίη Σκορδά σε βόλτα με τους γιούς της! Το χατίρι που τους έκανε... Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Στα δύο ήταν μοιρασμένο το Σαββατοκύριακο για την παρουσιάστρια, που επαγγελματικά είχε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Την πρώτη μέρα, όπως άλλωστε μας αποκάλυψε από το προφίλ της στα social media, ασχολήθηκε αποκλειστικά με τον... εαυτό της, τη δική της περιποίηση, κάνοντας καθαρισμό και μάσκες κολλαγόνου στο πρόσωπο και μάλιστα στο σπίτι, ενώ η Κυριακή από νωρίς το πρωί ήταν αφιερωμένη σε βόλτες με τους γιους της.

Φαίη Σκορδά βόλτα με γιους

Μάλιστα, η Φαίη είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να πάει με τα παιδιά της στο θέατρο για να παρακολουθήσουν ένα κλασικό έργο, τον «Όλιβερ Τουίστ», που και ως βιβλίο αποτελεί μια διαχρονική αξία της παιδικής λογοτεχνίας. Η παράσταση δεν αφορά, βέβαια, μόνο τα παιδιά, αλλά και τους γονείς τους, και μάλιστα η Φαίη μετά το τέλος βγήκε από την αίθουσα του θεάτρου «Ελληνικός Κόσμος» στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού αρκετά συγκινημένη.

Φαίη Σκορδά παιδιά

Πριν και μετά την παράσταση δεν έλειψαν και τα καθιερωμένα... χατίρια στον Γιάννη και τον Δημήτρη, αφού τους αγόρασε πατατάκια και σνακ. Η αποφόρτιση από οτιδήποτε επαγγελματικό ήταν επιβεβλημένη και η ίδια, όπως πάντα ήταν χαρούμενη, παρά τις συνεχείς προκλήσεις και τον δύσκολο ανταγωνισμό που βιώνει στην πρωινή ζώνη φέτος και της αποσπά όλη την προσοχή και την ενέργειά της. Αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη, είμαστε μόνο στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν και εκείνη είναι πολύ πεισματάρα για να αφήσει την κορυφή.

Φαίη Σκορδά χατίρι γιοι

Το ατύχημα και ο... ανάδρομος!

Την περασμένη Πέμπτη ήταν ένα πρωινό σαν όλα τα άλλα και η Φαίη οδηγούσε από τη Βάρης - Κορωπίου με προορισμό το στούντιο της εκπομπής στα Σπάτα. Λόγω βροχής και ολισθηρότητας του δρόμου έχασε ξαφνικά τον έλεγχο του αυτοκινήτου και βρέθηκε εκτός πορείας σε ένα διπλανό οικόπεδο. Ευτυχώς φορούσε ζώνη ασφαλείας, και παρά τη λαχτάρα και την ταλαιπωρία της κατόρθωσε να βρει τρόπο για να πάει στην εκπομπή. Για όλα έφταιγε ο ανάδρομος Ερμής, όπως είπε και η αστρολόγος του «Πρωινού» Λίτσα Πατέρα, η οποία έπεσε και εκείνη θύμα του πλανήτη της επικοινωνίας με δύο σκασμένα λάστιχα στο δικό της αυτοκίνητο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ