Κατερίνα Στικούδη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν βλέπουμε τη βέρα στο χέρι της σχεδόν ποτέ!

"Τη βέρα την έχουμε βγάλει από την επόμενη μέρα κιόλας"!

Κατερίνα Στικούδη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν βλέπουμε τη βέρα στο χέρι της σχεδόν ποτέ!

Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο "The 2 night Show" ποιος είναι ο λόγος που δεν βλέπουμε την βέρα στο χέρι της σχεδόν ποτέ!

Η ίδια δεν δίστασε να μιλήσει για τον ένα χρόνο έγγαμου βίου, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που η ίδια και ο σύζυγός της έχουν βγάλει τις βέρες τους και σε ποιες ειδικές περιπτώσεις τις φοράνε!

Κατερίνα Στικούδη: Έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της! Οι λεπτομέρειες που ξύπνησαν "άγριες διαθέσεις"!

"Τη βέρα την έχουμε βγάλει από την επόμενη μέρα κιόλας. Γιατί για εμάς η βέρα έχει μια πολύ σημαντική αξία. Είναι το κόσμημα μας. Είσαι ο πρώτος που το πρόσεξες. Την φοράμε μόνο όταν βάζουμε τα καλά μας, εκείνος το κοστούμι του και εγώ βάζω κάτι να πάμε κάπου ωραία και βάζουμε το κόσμημα μας. Είμαστε και οι δύο πολύ ξεχασιάρηδες και νομίζω πως αν την φοράμε κάθε μέρα, την επόμενη βδομάδα νομίζω πως θα την ψάχνω. Κρίμα δεν είναι να χαθεί; Και είναι της γιαγιάς του. Η βέρα δεν προστατεύει".

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός μίλησε και για την προσωπική της κριτική, καθώς και τόνισε το πόσο τελειομανής είναι.

Κατερίνα Στικούδη: «Δεν θα κάνω επιτυχία επειδή δεν ξέρω Ισπανικά;»

«Δεν θα κάνω επιτυχία επειδή δεν ξέρω Ισπανικά;», είπε στις κάμερες η Κατερίνα Στικούδη, μετά την ερώτηση δημοσιογράφου για την νέα μόδα που έχει βγει.

Η εκπομπή των «Κούκου» "τσάκωσε" την τραγουδίστρια στην παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 και έκανε δηλώσεις.

Η Κατερίνα Στικούδη, μεταξύ άλλων απάντησε στους δημοσιογράφους στην ερώτηση γιατί δεν έκανε το loquita challenge, το οποίο ήταν trend το καλοκαίρι, αλλά και για τα Ισπανικά τραγούδια τα οποία έχουν γίνει μόδα.

«Εγώ που δεν ξέρω Ισπανικά; Πιστεύεις πρέπει να ξεκινήσω; Δεν θα κάνω επιτυχία επειδή δεν ξέρω Ισπανικά;», είπε χαρακτηριστικά.

Κατερίνα Στικούδη: Έβαλε... φωτιά στην Κέρκυρα! (Βίντεο)

Η Κατερίνα Στικούδη έβαλε... φωτιά στην Κέρκυρα, πραγματοποιώντας μία από τις πιο σ3ξι εμφανίσεις της!

Είναι στα καλύτερά της και το απολαμβάνει κάθε μέρα!

Η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία στην Ελλάδα και κλέβει τις εντυπώσεις με την εκρηκτική εμφάνισή της on stage.

Χθες μάλιστα, βρέθηκε στην Κέρκυρα και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη! Την είχατε δει στα Ματογιάννα, που πήραν φωτιά;

Η Κατερίνα βρέθηκε σκηνή φορώντας το σέξι body της και δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδά αγαπημένα της κομμάτια. Και φυσικά το κοινό την αποθέωσε!