Πασίγνωστη τραγουδίστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Τι της συνέβη;

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook!

Πασίγνωστη τραγουδίστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Τι της συνέβη;

Πασίγνωστη τραγουδίστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έπειτα από σοβαρό της τραυματισμό! Τι της συνέβη;

Η γνωστή τραγουδίστρια, ως λάτρης των social media και του Facebook, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την περιπέτειά της!

Με εγκεφαλικό στο νοσοκομείο πασίγνωστη ηθοποιός!

Ο λόγος για την Άντζυ Σαμίου που έσπασε τo δεξί της χέρι και έτσι βρέθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας. Η ίδια ανέβασε φωτογραφία το γύψο της, θέλοντας να δώσει ένα δημόσιο ευχαριστώ.

τραγουδίστρια νοσοκομείο

«Έσπασα το δεξί μου χεράκι… 2 ώρες περιμέναμε στα επείγοντα του Ασκληπιείου. Οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν τα περιστατικά πολλά κι αυτοί υπερβαίνουν τις δυνάμεις τους… Ευχαριστώ το, team της ΣΤ’ ορθοπεδικής για τον πόνο που μου έδωσαν για να βάλουν τον καρπό μου ξανά στη θέση του ούρλιαξα με την ψυχή μου… Ο γιατρός πονούσε κι αυτός από αυχενικό αλλά εκεί στο καθήκον…» , έγραψε στη λεζάντα.

Έκτακτο! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πασίγνωστη ηθοποιός!

Έσκασε τώρα έκτακτο! Πασίγνωστη ηθοποιός διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Στιγμές αγωνίες για την αγαπημένη performer.

Η αγαπημένη ηθοποιός αισθάνθηκε μία δυσφορία και έτσι η οικογένειά της αποφάσισε να τη μεταφέρει άμεσα στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε μία σειρά από εξετάσεις.

Εικόνα σοκ! Πασίγνωστος ηθοποιός στο νοσοκομείο μετά από καβγά με την σύντροφό του!

Ο λόγος για την Γαλλίδα σταρ, Κατρίν Ντενέβ. Η 76χρονη ηθοποιός βρίσκεται σε γνωστή κλινική του Παρισιού ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν κυκλοφορήσει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της.

Η Κατρίν Ντενέβ, γνωστή και ως "κόρη του πάγου" λόγω της "μαγικής" της ομορφιάς και του αποστασιοποιημένου τρόπου της, "έκλεψε" τις καρδιές όλων με την ερμηνεία της τη δεκαετία του '60.

Νοσοκομείο Κατρίν Ντενέβ.

Στο νοσοκομείο πρώην παίκτης του Survivor! Τι συνέβη;

Πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε στο νοσοκομείο! Τι συνέβη;

Ο ίδιος έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και έγινε πολύ αγαπητός από τον κόσμο!

Ο λόγος φυσικά για τον Μάριο Πρίαμο!

Ο ίδιος είναι πολύ ενεργός στα social media του και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα του με τους διαδικτυακούς τους φίλους!

Survivor: Αποκάλυψη τώρα! Ποια πρώην παίκτρια ζυγίζει 66 κιλά;

Έτσι κι αυτήν την φορά ο Μάριος Πρίαμος δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο θέλοντας να τονίσει στους διαδικτυακούς τους φίλους πόσο σημαντικό είναι να γίνεται κάποιος δότης αίματος.

Αυτό έκανε και ο Μάριος Πρίαμος, έγινε δότης αίματος και πέρασε αυτό το σημαντικό μήνυμα και στους ακόλουθους του!

Δείτε την σχετική δημοσίευση: