Κορυφαία ηθοποιός μετά το πολύκροτο διαζύγιο της βρίσκεται και πάλι σε σχέση!

Την "έδωσαν" κοντινά της πρόσωπα!

Κορυφαία ηθοποιός μετά το πολύκροτο διαζύγιο της βρίσκεται και πάλι σε σχέση!

Κορυφαία ηθοποιός μετά το πολύκροτο διαζύγιο της με τον επίσης ηθοποιό σύζυγος της, βρίσκεται και πάλι σε σχέση και μόλις έγινε γνωστό.

Η 44χρονη ηθοποιός «έχει βγει κάποια ραντεβού» ανέφερε μια πηγή στο Us Weekly, επιμένοντας ωστόσο πως «δεν είναι κάτι σοβαρό» που να οδηγήσει σε ειδύλλιο.

«Δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα να γνωρίσει κάποιον άλλον, αλλά δεν είναι η πρώτη της προτεραιότητα» εξήγησε η πηγή. «Αυτή την περίοδο εστιάζει κυρίως στα παιδιά της, την δουλειά της και την ολοκλήρωση των διαδικασιών του διαζυγίου της». Κορυφαία τραγουδίστρια πήρε διαζύγιο και έγινε άλλος άνθρωπος!

Ο λόγος για την Angelina Jolie η οποία μετά την δύσκολη περίοδο που πέρασε με το διαζύγιο της από τον Brad Pitt είναι και πάλι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να φτιάξει και πάλι την ζωή της.

Angelina Jolie σχέση

Πασίγνωστη τραγουδίστρια ξανά ερωτευμένη μετά το διαζύγιο! Τον ξεπέρασε οριστικά...

Πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι ξανά ερωτευμένη μετά το διαζύγιο και όπως όλα δείχνουν, ξεπέρασε οριστικά τον πρώην!

Πριν από λίγο καιρό η ίδια ανακοίνωσε και επίσημα ότι παίρνουν διαζύγιο με το σύζυγό της Σιμόν Κονέκι, με τον οποίο έχουν αποκτήσει και έναν γιο. Ωστόσο φαίνεται ότι η γνωστή τραγουδίστρια δεν έμεινε μόνη αλλά η καρδιά της χτυπάει ξανά δυνατά λόγω έρωτα, σύμφωνα με δημοσιεύματα…


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», η διάσημη τραγουδίστρια έχει έρθει πολύ κοντά με τον 37χρονο Βρετανό ράπερ και dj Skepta, καθώς φαίνεται πως περνούν πολλές ώρες μαζί και γιόρτασαν παρέα τα πρόσφατα γενέθλιά του. Η Adele και ο ράπερ Skepta γνωρίζονται από παλιά και μάλιστα το 2016, εκείνος είχε μιλήσει για τη φιλία τους στο «ES Magazine» και δήλωσε χαρακτηριστικά:


«Η Adele μου στέλνει συνέχεια μηνύματα και με ενημερώνει για το πώς πηγαίνουν τα πράγματα». Την ίδια χρονιά, η τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Instagram, την παρακάτω φωτογραφία, γράφοντας στη λεζάντα «Tottenham Boy».

Πασίγνωστη τραγουδίστρια ξανά ερωτευμένη μετά το διαζύγιο! Τον ξεπέρασε οριστικά...

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός χώρισε πριν 1 μήνα και βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός φαίνεται πως 1 μήνα μετά τον χωρισμό της έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του και μάλιστα είναι ερωτευμένη ξανά!

Η άκρως ερωτική ηθοποιός είναι καλύτερα όταν βρίσκεται σε σχέση παρά όταν είναι μόνη της, αυτός είναι και ο λόγος μάλλον που δεν προτιμά την μοναξιά της και επιλέγει να μπει σε νέες περιπέτειες μετά τον πρόσφατο χωρισμό της.

Ο λόγος για την Τραϊάνα Ανανία, όπου όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγο καιρό η σχέση της με τον Γιώργο Γκροπάι, περνούσε κρίση.

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός χώρισε πριν 1 μήνα και βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του!

Η ίδια η ηθοποιός και τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της με τον –όπως όλα δείχνουν- νέο σύντροφό της, την οποία συνόδευε με ένα γεμάτο νόημα μήνυμα.

Συγκεκριμένα στην λεζάντα έγραψε:

«Δεν είναι καλό για τον άνθρωπο να είναι μόνος. Είναι φυσικό για έναν άντρα και μία γυναίκα να ενωθούν με αγάπη και αρμονία για τη συνέχεια της δημιουργίας του Θού, της ανθρώπινης φυλής».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός χώρισε πριν 1 μήνα και βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του!