«Σεισμός» στο παλάτι! Η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ που έκανε «έξαλλη» την βασίλισσα Ελισάβετ!

«Έσπασαν» το πρωτόκολλο!

«Σεισμός» στο παλάτι! Η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ που έκανε «έξαλλη» την βασίλισσα Ελισάβετ!

«Σεισμός» στο παλάτι με την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία έκανε «έξαλλη» την βασίλισσα Ελισάβετ!

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ αποφάσισαν να «σπάσουν» μια αιώνια παράδοση και να αφήσουν στην άκρη το πρωτόκολλο του παλατιού, ώστε να κάνουν Χριστούγεννα μακριά από τη βασιλική οικογένεια.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει τον μικρό Άρτσι και να γιορτάσει τα πρώτα του Χριστούγεννα με την μητέρα της Δούκισσας του Sussex, την Doria Ragland στην Αμερική.

Η επίσημη ανακοίνωση μάλιστα του παλατιού, ανέφερε πως η οικογένεια του Χάρι δεν θα περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων στο Sandringham μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την οικογένειά του, αλλά και την Βασίλισσα Ελισάβετ. Σεισμός στο παλάτι! Το τρίτο πρόσωπο στην σχέση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ

Τι συνέβη όμως, και το ζευγάρι πήρε αυτήν την απόφαση;

Στην αρχή πολλοί ανέφεραν πως ήταν επιθυμία της Μέγκαν Μάρκλ να βρεθεί στην Αμερική με την μητέρα της για τις γιορτές. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος αυτής της απόφασης πολύ διαφορετικός!

Σύμφωνα με το Us Weekly ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ προτιμούν τα πρώτα Χριστούγεννα του γιου τους να τα περάσουν σε μία μικρή, ιδιαίτερη και οικογενειακή συγκέντρωση.

Η κόντρα του πρίγκιπας Χάρι με τον Γοίλιαμ είναι ίσως η βασικότερη αιτία αυτής της απομάκρυνσης κι έτσι θέλουν τα Χριστούγεννα του Archie να είναι ιδιαίτερα και γι’ αυτό θα είναι απλά οι 3 τους.

«Σεισμός» στο παλάτι! Η πριγκίπισσα έσπασε πρωτόκολλο και η Ελισάβετ δεν κρατιέται!

Δεν κρατιέται η Ελισάβετ και έχει προκληθεί «σεισμός» στο παλάτι! Ποιο πρωτόκολλο έσπασε η πριγκίπισσα;

Η royal expert και βιογράφος Katie Nicholl αποκάλυψε στο βιβλίο της, «Kate: The Future Queen», ότι η Kate Middleton έσπασε ένα σοβαρό βασιλικό πρωτόκολλο και η βασίλισσα το επέτρεψε!

Όταν η Ελισάβετ πήγε στο Balmoral, πριν η Kate παντρευτεί με τον πρίγκιπα William, την προσκάλεσε για να τους κάνει παρέα. Mάλιστα η ίδια, την άφησε να τραβήξει και φωτογραφίες, παρά το γεγονός ότι δεν ανήκε ακόμα στη βασιλική οικογένεια, κάτι που κανονικά απαγορεύεται.


Η Ελισάβετ, όμως, φαίνεται να το έκανε αυτό για να κάνει την Kate να νιώσει πιο άνετα και ότι είναι καλοδεχούμενη, αφού ως γνωστόν την λατρεύει!

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι κουβαλάει πάντα στην τσέπη της; Δεν πάει το μυαλό σας!

Η Nicholl συμπληρώνει, ότι η Ελισάβετ είναι πολύ προσεχτική σαν άνθρωπος και δεν αφήνει εύκολα άλλους κοντά της, οπότε η εξαίρεση για την Kate την έκανε να παρεκκλίνει αρκετά από τα συνηθισμένα της. Πάντως την Μέγκαν Μαρκλ, την έχει ξεκάθαρα στην μαύρη λίστα και δεν κρατάει ούτε τα τυπικά! Λογικό οι κακές γλώσσες να οργιάζουν προκαλώντας σεισμό....